Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Set-Comment™ #24 üzenetére
Driveclub hogy rohadna meg, itt van már mióta a kormányom ps4 mellett és semmire se tudom használni
(Bár bugfield 4 óta felőlem minden cím késhet akár 2 évet is ha normálisan csak akkor tudják kiadni csak ínséges időkben azért fáj ez...)
Killzone hangulata nekem nagyon adta amúgy... -
Madwe
nagyúr
válasz
Set-Comment™ #22 üzenetére
Ez relatív kinek mi tetszik, de jóformán ugyanannyi exklúzív cím van x1re (kb semennyi még
) de ez a hirtelen konzolváltás rákfenéje, mindig is az volt... meg kinek mennyi játék kell, én a meglévőket se győzöm bejezni
-
Madwe
nagyúr
Playstation now(felhős futtatás)hoz nem használhatod a meglévő lemezed. azaz ha van egy ps3 lemezed, az nem ér semmit, újra meg kell venni psnowra (esetleg lesz havidíjas korlátlan library?) de ha van ps3 lemezed akkor van ps3ad is
ha meg eladod akkor a lemezt is el kell adjad, ennyi...
Szóval a játék is a szerveren van és ott fut minden, te csak a képet kapod, ugyanúgy mint az eredeti gaikainál. iLag lesz, de akik próbálták azt mondták nem vészes, de észlelhető - igaz expon volt, kiderül valóságban mit tud. Viszont azért a psnowal nem fps multiplayer játékokat akar játszani az ember azaz 100ms alatt végülis elviselhető akár egy platformer is - nem ideális, de elviselhető... Én max ha nem lesz Last of Us ps4 remake akkor azt fogom végigtolni, más nem érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest