- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Az a japán link üt
-
gateway1975
csendes tag
Szerintem itt (mint mindig) most is a pénzröl lehet szó. A tvken levő felületen nem tudnak úgy érvényesülni a reklámok mint egy webböngészőben. Ez folyamatos gond a youtube klienseknél is különféle kütyükben , mivel nem jelennek meg rajta a reklámok így a google ellehetetleníti a működést ezen eszközökön.
-
khron78
őstag
Hála az égnek! Nem zabálja feleslegesen a memóriát.
Ki az aki tv-n facebookozik, mikor már a legócskább okostelefon is klasszisokkal élvezetesebb kezelőfelülettel rendelkezik? -
szzoo
tag
Hírbe jobb lett volna a hivatalos magyar közleményt linkelni:
http://www.sony.hu/support/hu/content/cnt-hn/prd-tvhc/Facebook-stop-announcement(#7) zdanee
Youtube megszűnésről is volt magyar közlemény:
http://www.sony.hu/support/hu/content/cnt-hn/prd-tvhc/youtube-app-announcementEzekről e-mailben is küldtek értesítőt (persze azoknak akik regisztrálták a terméket).
-
kromatika
veterán
Megértést kér.De mi az oka a döntésnek?
-
Alteran-IT
őstag
Jó döntés, eleve nem tudom, hogy mi a f@sznak kellett ilyen alkalmazás, hogy a hülyék és függők még hülyébbek és függőbbek legyenek?
A TV egyébként is arra való, hogy az emberek filmet nézzenek rajta, vagy esetleg rákössék a gépre és játszanak, de hogy még külön a szoftverére ilyen alkalmazás .... baromság. -
Taranti
senior tag
Már látom, hogy bosszúból Zuckerberg elvtárs meghekkeli a Sony honlapját. Nehéz dolga lesz, úgy hírlik...
-
moonguru
őstag
Csak azt kérdezném meg hogy maga az alkalmazás eltűnik ugyan, de ha van böngésző az okos (smart) TV-n, akkor abból talán nem lehet elérni?
-
Má' mé' tekintsünk el? Igen jó eredményt ad
Békeidőben is, mi oltalmaz a Sony terméket, köszönöm.
Ezúttal Facebook (Facebook), Inc., néhány akkor már szerelt folyadékkristályos TV BRAVIA Facebook (Facebook) app, úgy döntöttünk, hogy megszünteti a nyújtott szolgáltatás.
Ezzel együtt, a célba alábbi modell, vagy utóbb április 27-én, 2015, így nem tudja használni a Facebook (Facebook) app, kérjük tartsa.
Kényelmetlenséget a használata az ügyfél, de Elnézést kérünk a kellemetlenségért, szeretnénk kérni a megértést. -
Tomcat
őstag
Helyes! Semmi keresnivalója bármilyen tvben egy olyan potenciális veszélyforrásnak.
-
Mekkora törés aztaaaaa!
-
zzola
titán
Most mi lesz?
-
arn
félisten
iden vettem uj tvt, es azt hittem ez az okostv dolog magasabb szinten all... de a vegen ugyanugy rakotottem a htpcre, amin a kodi fut, mint elotte hat evig. gyk csak kijelzonek hasznalom a tvt.
majd legkozelebb
-
guriga1234
addikt
Soha nem regisztráltam a faszbukra (és nem is fogok). Nekem samum van, azon gyárilag ott virított az a szemét faszbuk, de az volt az első, amit leütöttem róla. Aztán a twittert és társait.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Tigerclaw #10 üzenetére
Én akkor kaptam agygörcsöt amikor a 2012-es LG TV-ből egyik frissítésről a másikra kiszedték a UStream appot, indok nélkül, az az egy volt amit használtam néha. A Youtube meg olyan lassú hogy értékelhetetlen. A Facebook appot meg egyszer sem indítottam el rajta. Gondolom egyszer az LG is kitakarítja a Facsét is.
-
TCr
veterán
Nem csak a Sony tévékről, nem csak a tévékről kellene eltűnnie.
-
Tigerclaw
nagyúr
Sajnos az okostévék nagy többsége már a megjelenésének idején is elég buta volt. Kevés, de főképp minőségen aluli alkalmazásokkal, amik később se kaptak rendes frissítést. Egyébként a játékkonzolokra ugyanez vonatkozik. Többet ér rátenni a TV-re egy extra HDMI bemenetet és ráhagyni az "okoskodást" azokra a gyártókra, akik komolyan is veszik az egészet.
-
zdanee
őstag
Eddig élt az "okosTV", amit az eleje óta szajkózott mindenki, hogy 1-2 év alatt úgy elavul az integrált SoC, hogy még böngészni is kevés lesz, most szépen jön elő. Ezzel párhuzamosan a Youtube sem fog futni 2012 előtti Sony és Panasonic TV-ken, Google TV 1/2-n, Apple TV 1/2-n. Lehet megvenni a zsír új Intel Compute Sticket helyettük. Vagy a MeegoPad T01-et.
-
törölt tag
Eltűnik a facebook. Mindmeghalunk. Fussatok bolondok!
-
Z10N
veterán
Helyes. Hangualtos a full japan link amugy (tekintsunk el a gugli forditotol)
-
Blindmouse
senior tag
Helyes. Kb 3 alkalmazást használok a Sony okostévémen eleve, Meda player, Netflix, Youtube, kb az összes többi szemét amit jó lenne kitakarítani a rendszerből.
-
A döntés megértése szép lenne, ha indokot is fűznének hozzá...
-
Tegla80
addikt
Nem használtam ,igy nem is fog hiányozni.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A futtatáshoz szükséges alkalmazást likvidálja a vállalat.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest