- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novver
senior tag
Csak ne basszák el úgy mint az 5-öt.
Life is a game... The game is my life!
-
addikt
válasz frankdelgado #23 üzenetére
Konkrét az EA blogból idéztem, úgyhogy nem én mondtam.
#21 HELLAFLUSHha meg lesz a 60fps.ha meglesz a 30fps.[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
homerhamm
addikt
válasz frankdelgado #23 üzenetére
PS6?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
GreatL
őstag
Akkor ez is száguldani fog minden platformon.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
HELLAFLUSH
őstag
Szerint a PS4/One tulajok örüljenek majd ha meg lesz a 60fps.
-
nanocry
tag
BattleFrames néven jobban el lehet passzolni...
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
félisten
A csoportosítás jól hangzik, de legfeljebb a részletességet, és képfrissítést fogják variálni.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic SS-300TFX, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
félisten
Jaja. Nem tudtak annyian generációt váltani, amennyien szerettek volna... de még úgy is jelentős lenne a prev gen állomány.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic SS-300TFX, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
Shing
őstag
Nem a grafikáról szól ez. Planetside 2 egy 2012-es játék és a PS4 megküzd vele. Több száz fős csaták, hatalmas térkép, stb. Ha kiadnak egy nextgen BF-t ezekre a konzolokra akkor már nem is lesz annyira nextgen.
Vagy tényleg az lesz mint az X360/PS3 generáció alatt, amikor a PC verzió 64 játékost kapott a konzolok pedig kevesebbet. Csak kérdés hogy az új konzolok kapnak-e külön figyelmet...
-
GodGamer5
addikt
De kár, pedig reménykedtem hogy
nem jön.[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem hiszem hogy ettől tartani kellene. Egy részről kis túlzással nyilván, de a BFV sem csúnya, szóval szerintem max a két generációs változat között annyi lesz a különbség, hogy a PS4-Xbox One verziókban a rombolhatóság vissza lesz véve, max 64 fős csatákat kapunk, esetleg alacsonyabb felbontású lesz mint kurrens gen kiadás.
Live-Die-Respawn
-
sith7
félisten
... felkészül Cyberpunk 2.0 ....
-
addikt
Az a fő, hogy a múltkori blogposztban csak kifejezetten next-gen konzolok meg a PC van említve
Crazy, unexpected moments. Game-changing destruction. Massive battles, packed with more players and mayhem than ever before. All brought to life with the power of next-gen consoles and PCs. [link]Szánalom, mekkora süket marketing duma már!
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Xbox 360 Játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest