- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novver
senior tag
Csak ne basszák el úgy mint az 5-öt.
-
válasz
frankdelgado #23 üzenetére
Konkrét az EA blogból idéztem, úgyhogy nem én mondtam.
#21 HELLAFLUSHha meg lesz a 60fps.ha meglesz a 30fps. -
homerhamm
addikt
válasz
frankdelgado #23 üzenetére
PS6?
-
GreatL
őstag
Akkor ez is száguldani fog minden platformon.
-
HELLAFLUSH
őstag
Szerint a PS4/One tulajok örüljenek majd ha meg lesz a 60fps.
-
nanocry
tag
BattleFrames néven jobban el lehet passzolni...
-
Shing
őstag
Nem a grafikáról szól ez. Planetside 2 egy 2012-es játék és a PS4 megküzd vele. Több száz fős csaták, hatalmas térkép, stb. Ha kiadnak egy nextgen BF-t ezekre a konzolokra akkor már nem is lesz annyira nextgen.
Vagy tényleg az lesz mint az X360/PS3 generáció alatt, amikor a PC verzió 64 játékost kapott a konzolok pedig kevesebbet. Csak kérdés hogy az új konzolok kapnak-e külön figyelmet...
-
GodGamer5
addikt
De kár, pedig reménykedtem hogy
nem jön. -
oriic
HÁZIGAZDA
Nem hiszem hogy ettől tartani kellene. Egy részről kis túlzással nyilván, de a BFV sem csúnya, szóval szerintem max a két generációs változat között annyi lesz a különbség, hogy a PS4-Xbox One verziókban a rombolhatóság vissza lesz véve, max 64 fős csatákat kapunk, esetleg alacsonyabb felbontású lesz mint kurrens gen kiadás.
-
sith7
félisten
... felkészül Cyberpunk 2.0 ....
-
Az a fő, hogy a múltkori blogposztban csak kifejezetten next-gen konzolok meg a PC van említve
Crazy, unexpected moments. Game-changing destruction. Massive battles, packed with more players and mayhem than ever before. All brought to life with the power of next-gen consoles and PCs. [link]Szánalom, mekkora süket marketing duma már!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A pletykáknak maga Andre Wilson vetett véget, aki elmondta, hogy a sorozat legújabb része Xbox One-ra és PS4-re is elérhető lesz.
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Eladó Spiderman Limitált PS5 Konzolvilàg Garancia!
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Sony PlayStation 4 Slim Jet Black 500GB + JÁTÉKOK
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest