Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi911
csendes tag
ha vki megtalálná az AIDS ellenszerét hát az biztos h hires ember lenne
biztos h van vmi ellenszer én hiszek benne csak még a tudósok, kutatók nem jöttek rá
de kitudja hátha 1x rájönnek én hiszek benne h van vmi ellenszer -
szabi911
csendes tag
én sosem voltam apple párty sosem volt apple cuccom de azért el kell ismerni h
steve jobs okosabb volt mint bill gates 1 fokkal, Respect
de az apple mindigis más technológiai szálon futott mint bármelyik technológiai cég
pl: microsoft meg a többi
de amit csinált az az emberiségnek nagy lépést tett főleg az I mac -
tiv83us
veterán
Tevhit, hogy kigyogyult az AIDS-bol. AIDS-bol meg senki nem gyogyult meg. Az AIDS a vegso stadium, onnan mar nincs vissza, akarki is vagy. Ne keverjuk az HIV-t es az AIDS-et.
Szoval jah, Magic Johnson az HIV-bol epult fel "csodalatos" modon. Na ez jo kis off volt, foleg moderatortol, bocsanat -
master90
aktív tag
R.I.P
-
tonyalmeida
csendes tag
R.I.P
-
redbull86
aktív tag
Béke poraira,..
Zseni volt és tényleg önzetlenül végezte a dolgát,..
Sajnos megint egy jó emberel kevesebb -
shift+ő
senior tag
Nyugodjon békében. Egyel bővült a halhatatlanok társasága.
-
Newyorker
addikt
R.I.P
-
törölt tag
tudod csak azt nem tudom, hogy a francnak kell a magasba dobálni valakit, csak mert normálisan dolgozik, vagy tényleg valami eladhatót csinál.
éveken keresztül tudtuk, és csak pár percet kellett volna rászánni, hogy összeírjunk magunknak egy konstrukciót, ami mondjuk összetevője lehet a tökéletes telefonnak. és számtalanszor tettük fel a kérdést, hogy ugyan, de miért nem csinálja már meg valaki??? tucatjával jöttek ki a piacra a jobbnál jobb telók, de mind teli volt hibákkal, vagy hiányosságokkal!
ezt a lukat tömte be az iphone, egyébként ha megnézed SJ bemutatóját, mikor az első iPhone a piacra került, akkor maga is úgy vezeti be a készüléket, hogy a többi konkurrens gép hátrányait helyezi szembe az iphone előnyeivel.
Azt kell mondjam, hogy az Apple termékei e tekintetben hozzák az elvárható, és nem pedig kimagasló szinvonalat, a bele fektetett munka pedig, fentiek tükrében a normális munkavégzés kategória.
Mert az iPhone kapcsán nem kell senkit kirugni a teamból, hogy itt van 15 millió eladhatatlan készülék, mert pl gyenge a kamera, vagy ... mittomén. aki kézbe fogta, az - elmondhatjuk - mind elégedetten forgatta, és ha valamivel nem volt kibékülve, nos az az ára volt maximum.na erre mondom én, hogy ravasz zsidó, és még mielőtt a moderanciék ismét törölgetni kezdenek, csak felteszem a kérdést magamban, hogy ezzel most mi rosszat mondtam???
Azt hiszem sem holokausztot, sem gázkamrákat nem vizionáltam, és való igaz, bármely más népre mondanám ezt, az felett el lehetne siklani. Na de ezek zsidók, nehogymáne!! Na ez az igazi rasszizmus kéremszépen, csak gratulálni tudok hozzá. -
danih
veterán
-
laceeeboy
tag
válasz
Dyingsoul #126 üzenetére
Egy pár szó biztosan meg fog esni Steve Jobs-ról szerintem is. Tény, hogy a magyar átlagembereknek (és még sok más nemzetnek), túlzás az ár amit elkérnek egy-egy Apple cuccért, viszont tényleg egy nagyon jó minőségű, és egyedileg formázható kis kütyüt kapunk érte. Legyen szó akár egy iPod-ról, akár egy MacBook-ról, mindegy.
Mondom ezt úgy, hogy sosem volt saját Apple termékem, csak ismerősökét próbáltam, de amint megengedhetem LESZ! -
Dyingsoul
veterán
Azoknak akik zúgolódnak, hogy mit keres itt ez a hír: Szerintem Steve Jobs alkotott akkorát, hogy megérdemel akár minden PH-s oldalon egy rövid cikket a halála alkalmából. Nem csodálkoznék azon sem, ha az informatikából érettségizők 1-2 éve belül akár őt is húzhatnák tételül, de minimum lesz pár oldal róla is a tankönyvekben.
Mondom mindezt úgy, hogy mindig is taszítottak az Apple termékek, az áraik miatt sohasem engedhettem meg magamnak, szóval nem vagyok egy iFan. -
laceeeboy
tag
(#120) TESCO-Zsömle
Na igen megérte..nekik meg főleg. Ha csak egy példát említek..a Rope 'n' Fly nevű játékot egy magyar (azt hiszem Szeneley Róbertnek hívják) csinálta meg. Tudomásom szerint kb 3 millió 'darabot' adtak el ebből a játékból, amit ha 2$-al számolunk, az $6.000.000. Na ebből szerinted mennyit kapott Sz. Róbert? 5 milliót? 4-et? nem, de még az 1millió $-t sem közelítette meg. Jóhogy megérte nekik játékokat fejleszteni/fejlesztettni.
Na igaz, ezért nem bírálhatom, "ő is próbált megélni valamiből", mindenki ezt teszi. -
-
orbano
félisten
válasz
Silenzio #111 üzenetére
Azért a Zorvosok is kezdenek rájönni, hogy holisztikus módszerekkel is lehet hatékonyan segíteni a szervezet rák elleni küzdelmét. Egyébként pedig simán lehet olyan "ellenszer", amit egyszerűen nem éri meg kifejleszteni. Sajnos az egészségügy is kapitalista alapokon nyugszik, csak azt a betegséget gyógyítják, amit megéri és csak olyan gyógyszerrel, ami megfelelő hasznot hoz. Szóval nem csoda, hogy a sok sarlatán és a sok ilyen-olyan csodaszer előtt megnyílik az út, azért az egészségügy elég sokat tesz azért, hogy kiváltsa az emberek bizalmatlanságát. Azért amikor a család ismeretségében lévő orvos mondja, hogy nem mindegy hova megy el édesapám CT-re, az azért elég meredek, nem? ha nincs ismeretsége, és peche van, akkor ezek szerint kifoghat egy sarlatánt? - persze a kérdés költői, mert korábban sikerült neki...
-
geprombolo
őstag
Nagy embert vesztett az IT ipar, egyéni gondolkodása miatt lett az, aki lett. Van, aki szereti a cuccokat, amiket kitalált, van, aki nem, de attól még tény, hogy történelmet alkotott a maga nemében. Nyugodjék békében!
-
Destructo
senior tag
Nyugodjék békében!
-
Silenzio
addikt
Tekintve hogy 2004-től mostanáig küzdött ezzel a ritka fajtával, és egyszer már elvileg ki is gyógyult belőle, garantálom, hogy mocsok sok pénzt fizetett és kivételeztek vele. De nem kerülhette el a sorsát, mert mocskosul megtalálta épp ez a fajta. A rák gyógyíthatóságáról meg:
1. Ne akarj okosabb lenni, mint az orvosok, mert nem vagy. Tudják a dolgukat, és máglyán égetnék el az okoskodókat, akik összeesküvéselméleteket látnak mindenben és a természet/alternatív gyógyászatban látnák a mennybe menetel lehetőségét. És igazuk van. Ez nem ellened szól, hanem a mentalitás ellen, egyszerűen ne hidd el, hogy ilyen van. Láttam egy másik fórumban egy megjegyzést, miszerint milyen hülye volt a Jobs(!), hogy még nem hallott erről meg arról a módszerről, és belinkelt egy oldalt. Ami eleve a megelőzésről szólt, meg a helyes táplálkozásról. Az ipse a hozzászólásával tehát kb. olyan intelligens volt, mint az ülepem, egy halálos betegnek aztán mondhatod utólag, hogy hogyan kellett volna, mert ez a módszer aztán már tuti - de még csak nem is az. Mert:
2. A rák évezredes betegség, és trükkös fajta. Még betegségnek sem nevezném. Gyakorlatilag mutáció, ami felfalja sejtszinten a szerveket, a testet. Erre sem antibiotikum, sem más csodaszer nem lesz, mert nem így működik a dolog. Antioxidánsokkal csökkenthető a kockázat, gyakorlatilag valószínűtlenné tehető a kialakulása egészséges élettel és megfelelő anyagok bevitelével, de vannak genetikai (ld. Jobs) és életmódbeli hajlamosító tényezők, amik aztán tesznek róla, hogy neked harangozzanak, ha odáig fajul a dolog. Az emberi testben naponta többezer ilyen mutáció megy végbe, és az immunrendszer, meg a járulékos rendszerek gyönyörűen kiszűrik mind. Egy elszívott szál cigaretta is rengeteg apró mutációt okoz, általában mégis évtizedek telnek el, mire egy dohányos tüdőrákot kap, ha kap egyáltalán, mert az is csak hajlamosító tényező, valószínűbbé teszi, semmi több. A besugárzás és a kemoterápia értelemszerűen megölheti a rákos sejteket, rombolva az egészségeseket, az immunrendszert, mindent. Úgy működik, mint a láz, ugyanis a magas hőmérséklettől felbomlanak a fehérjeláncok, de ha túl magas, megnyekkensz te is. Mindkettő ugyanaz, géppisztollyal szúnyogra, de tényleg nincs más. Csak kivágni a hibás részt.
Szóval a ráknak nincs ellenszere, nem lesz egy "ine-re" végződő fantázianevű gyógyszer, ami aztán pont azokat a sejteket öli meg, mert ez egy baromság. Azok a sejtek hibásan működnek és terjesztik a defektet, de sajnos hozzád tartoznak, a tested részei. A többezer rákfajta annyira eltérő módon működik és eltérő tüneteket mutat, hogy egy csodaszerrel aztán végképp nem lenne kezelhető, legfeljebb nanorobotokkal, akik lézerrel lövöldözik a hibás sejteket. Szóval nem egy hagyományos betegség, ezért hagyományos gyógyszer sem lesz rá soha.
Az átlagember meg az ő lelkét érintő, fenyegető, stb. kérdésekben hajlamos összeesküvéselméleteket gyártani, mindent jobban tudni, mert őrjítő a tudat, hogy nincs befolyása a dologra - ezért kitalál valamit, mintha lenne. Mint az orvosi műhibák miatt a köpenyesek ellen forduló közvélemény. De ez éppoly káros, mint a pletyka, és ugyanaz szüli: a félelem, tehetetlenség, bizalmatlanság. Fogadd el, könnyebb lesz.
Steve Jobsnak meg annyit: RIP. Az Apple-t már nem sajnálom ennyire, mert nem szeretem, asszem érthető -és mára már közhelyes- okokból.
xnace: persze, az utca bölcsessége.
Mint az, hogy a bankok tehetnek a válságról, mert a zsidók alagsorokban rejtegetik a milliárdokat, (közben az előre látni képtelen politikusok voltak ostobák és a kapitalizmus megregulázatlanul veszteségesen működik), az orvosok pedig nyilván alulképzettek meg sátánok. A droghelyzetről a politikusok tehetnek, akik a "nem normálisakat" így akarják meggyilkolni, a médiában pedig szublimináris reklámok mennek, hogy vásárlásra serkentsenek. Ezek néhol, némely korban és jól elszigetelt helyeken tán igazak, de messzemenő következtetéseket levonni róla olyan, mint mikor a hangya nekiáll filozofálni. Katasztrofális.
Az eszmefuttatásodra annyit, hogy Magic Johnson valóban AIDS-es volt, az AIDS pedig vírus, leszakadt, önálló fehérjeláncok alkotják (nem élőlények), idegen anyag a testben, ezért csak idő kérdése volt, mikor gyógyul ki az első beteg. Ellenszere egyébként egyelőre annak is csak úgy van, hogy legyengítik a vírust, amíg tünetmentes állapotot nem ér el a beteg, de kigyógyulni így is csak kevesen tudnak. Immunrendszer függő. A rák nem vírus vagy baktérium, hanem a komplex, élő rendszerek gyengesége.
-
Gebriel
veterán
Magic Jonhson a kosaras neve.
-
törölt tag
egy kicsit más vélemény erről, az mellett, hogy a kreativitást mindenképp tisztelem
ami még fáj, hogy az itthoni mainstream többet foglalkozott ezzel, mint a 13 aradi vértanuval
-
xnace
őstag
Valószínűleg nincs olyan betegség, amit sehogy ne lehetne gyógyítani. Anno az AIDS-es kosaras is meggyógyult, de nem emlékszem a nevére sajnos. Csak nem hozzák nyilvánosságra, mert "nem éri meg". Ellenben pénzért minden van.
Túl is élte a hasnyálmirigy-rákot 2004-ben, de aztán kiújult, és ez vitte el szegényt.
R.I.P Steve. . . We'll Miss You!
Szerk: Ú, de régire válaszoltam. Nem láttam, hogy fórumtéma is lett belőle.
-
pusihusi
addikt
Meghajolok a nagyságod előtt
Isten veled!
-
Weißturul
senior tag
válasz
(V) ó k u s #93 üzenetére
tényleg
-
R.I.P.
-
Hawk1979
őstag
ONE MORE THING...
-
Petya597
tag
R.I.P
-
vitaro
senior tag
Nyugodjék békében!
-
7600 GS
addikt
Egy zseni. Amit felépitett és elért az életben, az elismerésre méltó és dicsérendő.
R.I.P Steve Jobs.
-
Csontoshun
tag
Nyugodjék békében! sokat köszönhetünk Stevenek
-
(V) ó k u s
tag
ez annyira aranyos:
-
-
Darkrage
csendes tag
Nyugodjék, békében!!!
-
KAMELOT
titán
Jó cuccok születtek alatta. Erekjeként veszek majd egy APPLE gépet a közeljövőben.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Runner_fxr #71 üzenetére
Igazad van, először a hasnyálmirigyrák gyógyítható változatát kapta el akkor
-
Bikkrom
senior tag
Nyugodjék békében! Korszakának egy hatalmas gondolkodója volt!
Az off részére válaszolva, bizonyos részben igazad van. De nem minden rákot lehet könnyen legyőzni. A hasnyálmirigyrák amiben Ő szenvedett sokáig tünetmentes. Mire tüneteket produkál már késő. Hasonlóan a tüdőrákhoz. Tehát vannak alantasabb fajtái a ráknak amiket csak rendszeres teljes körű szűréssel lehetne hamar felismerni és időben kezelni.
-
goodboy007
senior tag
Váratlan hír, nem tudtam, hogy milyen betegségben szenvedett.
Nyugodj békében Steve, veled egy újabb zseni távozott el a világról! -
Elekke
csendes tag
R.I.P
-
Oppenheimer
nagyúr
Nyugodjon békében
-
persil
nagyúr
Azért annak nagyon örülök, hogy most ennél a hírnél nem alakult ki vita, nincs is helye.
Szerintem azt mindenki elismerheti, hogy nem keveset tett le arra a bizonyos asztalra. A szakmai hozzáértését és tökéletesnek mondható üzleti érzékét nem lehet semmisnek tekinteni.
Szeretem az apple termékeket, bár a túlárazás szerintem is valós, de tény, hogy jók. Az iphone 4-et is cserélem, amint elérhető lesz nálunk a 4s.
Steve pedig nyugodjon békében.
-
HaZsolt
őstag
Az Apple ura volt évtizedekig. RIP.
-
Rpattz
csendes tag
Nekem csak egy Ipod-om volt nem igazán hallottam róla de azért Nyugodjék békében
-
itsmeyeah
tag
R.I.P
Nagy koponya volt -
(V) ó k u s
tag
Steve Jobs-al kapcsolatban elmélkedtem, hogy milyen idézet illene hozzá?
A következők jutott eszembe:"Mi a halál ellenszere? A válasz a halhatatlanság: ha hagysz valamit magad után, ha az életedből lesz mire emlékezni, akkor halhatatlan leszel.
"
-
-
Gebriel
veterán
-
olbaidhun
őstag
válasz
Brown ügynök #1 üzenetére
"Ha minden napot úgy élsz, mintha az utolsó lenne, egy napon feltétlenül igazad lesz."
"Emlékezni arra, hogy meghalsz, a legjobb módszer amit ismerek, hogy elkerüld a gondolat csapdáját, mely szerint valamit elveszítesz. Hiszen már pucér vagy, nincs okod nem a szívedre hallgatni."
"Ne hagyjátok, hogy mások véleményének zaja elnyomja a saját, belső hangotokat."
"Maradj éhes, maradj bolond!"
Ezek Steve Jobs idézetei. Őszinte részvétem!
-
CoDWaW07
őstag
Nyugodjék Békében
-
BMWFan
senior tag
R.I.P.
-
GeryFlash
veterán
Nyugodjék békében
-
freelanced
addikt
Nyugodjék békében.Az egyszer biztos, hogy nagyot alkotott, pedig nekem sem volt még Apple termékem..
-
hazai
tag
-
Stanchore
senior tag
Nyugodjék békében!
-
A többiek már mindent elmondtak előttem úgy hogy csak annyit mondok hogy : R.I.P.
-
HUNPSP
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #56 üzenetére
Nyugodjanak Békében! Köszönjük Steve, amit Nekünk adtál!
-
LinogeOW
aktív tag
rip
-
GabN73
addikt
Nyugodjék Békében
-
ch003067
addikt
Nekem se volt sose Apple termékem, és nem is lesz, de nagyra becsülöm, amit csinált.
-
Ghandi
aktív tag
Nyugodjék békében!
Látom többen irtak ide akiknek sosem volt Apple termékük,vagy nem igazán szeretik a márkát,én is igy vagyok ezzel.
Szerintem pont ez a legnagyobb elismerés ami létezik! Belátjuk hogy igaz mi nem szerettük az ö álltal fémjelzett dolgokat,de ezzel ellentétben elismerjük a munkásságának nagysátgát! -
Sajnálom őt! A rák egy szörnyű betegség, nekem is elvitt már családtagomat.
-
törölt tag
Sajnos, várható volt
Már az is csoda, hogy 2004-óta eddig sikerült húznia...
Böröcky József is ebben halt meg, de nála idén tavasszal diagnosztizálták, és pont tegnap búcsúztatták
Béke poraikra.
-
vittuka
aktív tag
Rest in peace!
-
Sontir Fel
őstag
Nyugodjon békében! Talán magával vitte a nagy piros gombot is, ami belassította korábbi almás cuccokat
-
Nefas
csendes tag
Én sem voltam apple párti de volt azért apple termékem és még van is, amit kiadott a kezéből az mindig tökéletes volt!Nyugodjék Békében
-
7
addikt
Az egymással való vitázást vigyétek máshova! Itt most nincs helye.
-
Sirandrish
legenda
válasz
(V) ó k u s #45 üzenetére
Írni kéne nekik egy levelet ilyen részvétnyilvánítás címszó alatt és odaírni mindenkinek a felhasználónevét annak aki szeretne részvétet nyilvánítani.
-
Sirandrish
legenda
válasz
LackoMester #43 üzenetére
Én is drágállom az Apple cuccait de szerintem a te fejedhez sem tartottak fegyvert hogy már pedig kötelező jelleggel be kell ruháznod egy Apple termékre..
-
FireKeeper
nagyúr
Attól függetlenül, hogy sem a cégét, se a termékeiket, sem az üzletpolitikát nem szerettem, mindenképpen elismerésre méltónak tartom, amit az Apple-lel művelt, és azt hiszem megérdemli, hogy az legnagyobbak között említsék a nevét. Nyugodj békében, Steve.
-
(V) ó k u s
tag
Ha meg szeretnéd osztani gondolataidat, emlékeidet és részvétnyilvánításodat,
kérjük küldj egy levelet a rememberingsteve@apple.com címre.(Forrás: Apple.com)
-
Prof01
veterán
Nyugodjék békében!
-
(V) ó k u s
tag
† Steve Jobs †
"Az nem hal meg kit eltemetnek
Csak az hal meg kit elfelednek" -
mrlujoak
veterán
válasz
-
sptkyle
senior tag
Nyugodjék békében.
Akár almás valaki, akár nem,abban egyetérthetünk, hogy sokat tett le az asztalra... -
Weißturul
senior tag
válasz
LackoMester #33 üzenetére
szólt be a franc, szövegértés 1-es
...és ha valóban olvastad volna azt a könyvet átgondolnád, hogy tényleg kapitalista f@sz volt-e... főleg úgy hogy évekig egy dollár volt az éves fizetsége,ennyiszabi911: Steve egy Apple-terméket talált fel, maximum átvette a projekteket és tökéletesítette azt
-
szabi911
csendes tag
Rest in Peace Steve!
nyugodjon békében
kifog most uj apple termékeket kitalálni -
Misi 007
őstag
Nem vagyok egy Apple fan de ez a hír engem is ledöbbentett.
Rest in peace.
-
kapeti07
senior tag
Nyugodjék békében. Nem volt soha apple termékem. Nem is lesz. De az ő munkássága kellett ahoz, hogy felrázza egy kicsit az IT piacot amiből a konkurenciák is profitáltak.
Valóban kapitalista volt és ez az Apple termékek árcéduláján is meglátszott, de pénz nélkül nincs fejlődés. Hihetetlen, hogy amit az élet egyfelől ad azt máshonnan elveszi.R.I.P.
-
válasz
LackoMester #33 üzenetére
A helyzet az, hogy mindnyájan kapitalisták vagyunk. Legalábbis nem hiszem, hogy sokan szeretnek ingyen dolgozni közülünk.
-
Pala
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #22 üzenetére
Igazából józan paraszti ésszel belátható, hogy így működnek a dolgok. Csak fel tenni a kérdést: Mire van szüksége az orvosoknak és a gyógyszeriparnak ahhoz, hogy fenn tudjon maradni, mi több, bevételt termelni!? Válasz: beteg emberekre... (ez adja a keresleti oldalt) Az emberi élet ebben a világban öt forintot nem ér...
Egyébként pedig: Rest in peace Steve Jobs!
-
-
Mhalacka
csendes tag
Szegény
Nyugodjék békében!
-
Ateszzero
őstag
Nyugodjon békében, remélem hamar ujjászületik és alkot tovább.
Tesco-zsömle: Teljes mértékben igazat adok. A politikát meg ne is említsük mert lehetne reggelig mesélni mit művelnek . Például amikor kiírnak egy pályázatot ugy hogy meg sincs hirdetve sehol, aztán valamiért a valahogyan pályázatkiírásért felelős ember fiacskája nyeri meg a pályázati milliókat.
-
Zolee11
senior tag
válasz
LackoMester #24 üzenetére
Egyet értek, sokszor olvasom, hogy mennyi újítást hozott... öhömm, ezeket nem ő hozta, maximum ő adta el, tudtommal ő nem talált fel semmit, egyszerűen ahhoz volt jó érzéke, hogy tudta mit lehet eladni, a fogyasztói társadalom szakértője volt.
Azért hozzá kell tenni, hogy a vezetők nagy része erre képtelen, képtelen azt a szintet átlátni, ahol a fogyasztás történik, a saját elképzeléseiket erőltetik, és sokszor tévesen, majd leváltják őket. Steve viszont nem ilyen volt, neki maximálisan volt érzéke ahhoz, mi az amit el lehet adni, amire igény lesz. És ami a legfontosabb, a lehetőségekhez képest a legjobb terméket próbálták létrehozni, mind minőségileg, mind felhasználhatóság szempontjából, és ez egy jó kombináció.
Másik oldaláról persze csak egy kapitalista ember volt a sok közül, nem az emberiség javát szolgálta, hanem a cége és a saját zsebének javát.
Nyugodjék békében!a zsebe megtömése sosem volt a célja - mindig maradandót akart alkotni (ez volt az életcélja) és mindig spártai körülmények között élt
Pont az utolsó része a mondatodnak mutat rá arra, hogy milyen személyiség volt, gondolom megtehette volna, de inkább... -
Weißturul
senior tag
ha elolvastad volna a fentebb említett könyvet tudnád, hogy a zsebe megtömése sosem volt a célja - mindig maradandót akart alkotni (ez volt az életcélja) és mindig spártai körülmények között élt
nameg hogy nem törődött az egészségével nagy baromság - hasnyálmirigyrák ellen tw hogy védekeznél? -
caprine
senior tag
Ha csak fele annyit törödött volna az egészségével mint a zsebe megtömésével, akkor még 40 év múlva is élne. Béke poraira.
-
Weißturul
senior tag
válasz
LackoMester #24 üzenetére
... meg lázadó, önfejű, makacs (mondjuk a kapitalista pont nem igaz), de mindezek nélkül az Apple nem jutott volna el addig ahol most tart.
És nagy kár, hogy mindenkinek a kapitalista f@sz jut eszébe róla... Egyébként is: halottról vagy jót vagy semmit.Mindenkinek ajánlom figyelmébe a Steve Jobs: iCon című könyvet (ez az angol cím) amit nem ő írt, de jól mutatja be életét és munkásságát.
-
LackoMester
addikt
Az utolsó képeken, már látni lehetett rajta, h. valami nagyon nem okés, a betegség nem válogat.
Mint embert sajnálom, tisztelem munkásságát, de egyébként egy kapitalista [moderálva] volt.
R. I. P.[ Módosította: 7 ]
-
imibogyo
veterán
Nyugodjék békében!
Én is csatlakozom a nem Apple tulajdonosok táborába. Ettől függetlenül hihetetlen amit Steve Jobs elért az IT iparban.
Maximális tiszteletem az övé. A képzeletbeli kalapomat pedig megemelem, amennyire csak el lehet képzelni.
-
TESCO-Zsömle
titán
P.I.P.
Összeesküvés-elmélet, hogy a Quarelin-t és a Kalmopirin-t csak vényre lehet kapni mióta lejárt a hatóanyagának a szabadalma?
Összeesküvés-elmélet, hogy az orvosok fejpénzt kapnak egyes gyógyszergyáraktól, hogy az Ő gyógyszereiket írják fel?
Összeesküvés-elmélet, hogy az orvosoknak az áll érdekében, ha minél több beteget kezelnek minél több ideig?Édesapámnak, aki darukezelő, az orvos képes volt olyan gyógyszert felírni magas vérnyomásra, ami szédülést és ájulást okozhat, ezért gépkocsivezetőknek nem javallott, valamint cukorbetegnél sokkot idézhet elő.
Pedig fater cukorbetegségét is ez az orvos kezeli, de az adott gyógyszergyárnak nincs más terméke, csak ez... -
dave666
aktív tag
RIP
-
Angel1981
veterán
válasz
Malibutomi #3 üzenetére
+1
Tudtam, hogy rossz az egészségi állapota, de sokkolt a hír, mivel csak pár hete mondott le...
R.I.P.
-
Weißturul
senior tag
Sajnálom szerencsétlent, a rák senkit sem kímél
2004(2005?) ben még jóindulatú hasnyálmirigyrákkal.műtötték.
Belefért volna még a cikkbe pár dolog szerintem (pl a családjácal kapcsolatos dolgokat és az a közhely is belefért volna, hogy nem Steve Jobs remekműve nem egy Apple-termék, hanem maga az Apple)
Egy Logoutos cikket szentelek az emlékére.
De a hít valóban jobban passzolna a Prohardverre -
Sirandrish
legenda
Nyugodjon Békében!
-
Dr. Romano
veterán
Ez számomra váratlan volt. Nyugodjék Békében!
-
Petike1007
tag
Hát az biztos,hogy az Apple neki köszönheti amit elért...
-
GegeWarrior
senior tag
Nyugodjék békében!
-
GALARDO
addikt
Nyugodjon békében!
-
7
addikt
Nyugodjék békében.
Az összeesküvés-elméleteket hagyjuk. A rákot rendesen próbálják gyógyítani, nekem is vannak többen az ismerősi körömben, akik gyógyultnak minősülnek (bár megvan az esély, hogy újra elharapódzik bennük a kór). De nem mindig jön össze a dolog. Ez nem csupán pénz kérdése, a rák "fajtájától" és az elszenvedőjetől is függ, meg még egy rakat más faktor közrejátszik.
-
Tomcat
őstag
Nyugodjék Békében!
Bár soha életemben egyetlen Apple termékm nem volt, és valószínű hogy ha rajtam múlik soha nem is lesz, de azt el kell hogy ismerjem hogy nagyon nagy dolgot vitt véghez az élete során. Saját magamból kiindulva vezetőként tudom értékelni a munkáját, amit az pályafutása során véghez vitt. Ha csak tizedannyit tudnék tenni az IT világ érdekében mint amit Ő véghezvitt az élete során én már elégedett lennék majd életem alkonyán... -
daneeeeee
aktív tag
Rest in Peace Steve!
-
Speederer
senior tag
válasz
Malibutomi #3 üzenetére
Én is így vagyok vele, de azért elismerem, hogy értett ahhoz amit csinált.
R.I.P.A betegségére reagálva: régóta hallani pletyka szinten, hogy gyógyítható a rák is, csak a gyógyszeriparnak nem érdeke ezt nyilvánosságra hozni. De kérdem én, nem próbált meg minden lehetőséget?! Úgy gondolom lett volna pénze bármilyen gyógymódra.
-
Kriza
őstag
Nyugodjék békében!
-
Malibutomi
nagyúr
Sosem volt semmilyen Apple termékem, de respect neki! Nyugodjék békében!
-
Zsoccc
senior tag
válasz
Legalább annyira nagy hatással volt a mobil játékokra az iPhone-on és iPad-en keresztül, mint a számítástechnikára és a mobilkommunikációra.
-
Brown ügynök
senior tag
Ez a hír a Mobilarénára vagy a Prohardverre jobban illene.
R.I.P.
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest