Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Mi köze ennek a YT kontra (mondjuk) Vimeo nézettségi statisztikához?
-
nyisziati
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ha hozzáveszed a Google-ökoszisztémát, egyáltalán nem az.
Egyébként csak add össze a YT nézettségi lista első kb. 20-30 helyezettje hánytízmilliárdos (!) letöltést generált, majd nézz meg egy konkurens videómegosztót... Pl. Vimeo. Sokszoros nagyságrendi különbségek vannak.
-
nyisziati
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Lehet, hogy nem tiltják meg kategórikusan. Befizeted a jogdíjat és táncolhatsz/zenélhetsz/énekelhetsz.
-
nyisziati
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Valószínűleg Hollywood zsebbenyúlt.
-
nyisziati
veterán
Ennek a fácsé durván a felét teljesítette.
Szerintem ez nem veszélyes. Ráadásul nem volt semmiféle botrány, holott durva jogsértésre nyilván rárepültek volna a jogvédők.
Nézd, amíg négyévente normális választások vannak, én nem féltem a demokráciát. Túlkapások lehetnek, de amíg nem süllyedünk az orosz szintre, hogy lelőjenek/megmérgezzenek ellenzékieket, addig nyugodtan alszom. -
nyisziati
veterán
"Máig lehet érezni a hatását: azóta van disqus és facebook komment szekció sok portál alatt, mert valamiért azokra nem vonatkozott ez. "
Kultúráltabb is lett a hangnem a legtöbb helyen, én speciel örülök neki.
Talán a PH! család az, amelyik a legnagyobb olyan fórummal rendelkező közösség, ahol ezt nem vezették be.
Mondjuk itt azért figyelnek a moderációra. -
nyisziati
veterán
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére

Jó kis novella.
Persze a tárgy erős sarkítás. Ilyen eljárás utoljára az ÁVH/Gestapo keretein belül fordulhatott elő. Persze nem kizárt, hogy jön még egy ilyen kor, de szerintem nem a szerzői jogok megsértése fogja ezt előhozni. -
nyisziati
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
Kb. ennyi.
(#115) dabadab: majd meglátjuk a hosszútávú jogalkalmazásból. Szerintem simán belefér a törvények betartatásába ez is, amit írtam.
-
nyisziati
veterán
Én azt nem értem, minek kell ilyen tartalmakat egyáltalán feltenni? Eleve kritikán aluli a minőség, plusz ha tudod, hogy szerzői jogot sértesz vele mostmár, ami miatt szénné perelhetnek + fizethetsz is, akkor meg pláne érthetetlen.
Ott voltál, élvezted, ennyi.
Aki szintén élvezni akarja, kiveszi netes tékából, vagy előfizet a YT redre, vagy akármi.
Én speciel örülök neki, hogy elkezdték szabályozni a dolgokat, mert már nagyon dzsungelállapotok kezdtek uralkodni, és az ember a tízezres nagyságrendű feltöltött vackok közt egyre nehezebben találja meg a normális, nézhető/hallgatható cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vga driver + kék halál
- sziku69: Szólánc.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xbox Series X|S
- Tudományos Pandémia Klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anime filmek és sorozatok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Windows 11
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.08
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi