- Philips LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
aprokaroka87 #193 üzenetére
Mi köze ennek a YT kontra (mondjuk) Vimeo nézettségi statisztikához?
-
nyisziati
veterán
válasz
aprokaroka87 #191 üzenetére
Ha hozzáveszed a Google-ökoszisztémát, egyáltalán nem az.
Egyébként csak add össze a YT nézettségi lista első kb. 20-30 helyezettje hánytízmilliárdos (!) letöltést generált, majd nézz meg egy konkurens videómegosztót... Pl. Vimeo. Sokszoros nagyságrendi különbségek vannak.
-
nyisziati
veterán
válasz
Depression #149 üzenetére
Lehet, hogy nem tiltják meg kategórikusan. Befizeted a jogdíjat és táncolhatsz/zenélhetsz/énekelhetsz.
-
nyisziati
veterán
válasz
Depression #142 üzenetére
Valószínűleg Hollywood zsebbenyúlt.
-
nyisziati
veterán
Ennek a fácsé durván a felét teljesítette.
Szerintem ez nem veszélyes. Ráadásul nem volt semmiféle botrány, holott durva jogsértésre nyilván rárepültek volna a jogvédők.
Nézd, amíg négyévente normális választások vannak, én nem féltem a demokráciát. Túlkapások lehetnek, de amíg nem süllyedünk az orosz szintre, hogy lelőjenek/megmérgezzenek ellenzékieket, addig nyugodtan alszom. -
nyisziati
veterán
"Máig lehet érezni a hatását: azóta van disqus és facebook komment szekció sok portál alatt, mert valamiért azokra nem vonatkozott ez. "
Kultúráltabb is lett a hangnem a legtöbb helyen, én speciel örülök neki.
Talán a PH! család az, amelyik a legnagyobb olyan fórummal rendelkező közösség, ahol ezt nem vezették be.
Mondjuk itt azért figyelnek a moderációra. -
nyisziati
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #126 üzenetére
Jó kis novella.
Persze a tárgy erős sarkítás. Ilyen eljárás utoljára az ÁVH/Gestapo keretein belül fordulhatott elő. Persze nem kizárt, hogy jön még egy ilyen kor, de szerintem nem a szerzői jogok megsértése fogja ezt előhozni. -
nyisziati
veterán
válasz
Foglalt név #119 üzenetére
Kb. ennyi.
(#115) dabadab: majd meglátjuk a hosszútávú jogalkalmazásból. Szerintem simán belefér a törvények betartatásába ez is, amit írtam.
-
nyisziati
veterán
Én azt nem értem, minek kell ilyen tartalmakat egyáltalán feltenni? Eleve kritikán aluli a minőség, plusz ha tudod, hogy szerzői jogot sértesz vele mostmár, ami miatt szénné perelhetnek + fizethetsz is, akkor meg pláne érthetetlen.
Ott voltál, élvezted, ennyi.
Aki szintén élvezni akarja, kiveszi netes tékából, vagy előfizet a YT redre, vagy akármi.
Én speciel örülök neki, hogy elkezdték szabályozni a dolgokat, mert már nagyon dzsungelállapotok kezdtek uralkodni, és az ember a tízezres nagyságrendű feltöltött vackok közt egyre nehezebben találja meg a normális, nézhető/hallgatható cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Philips LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- KROAK K-CS01 Android autós navigáció 2/32 7"
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- HIBÁS! Javításra vagy alkatrésznek! Kyocera FS-C8525MFP multifunkciós készülék
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest