Aktív témák
-
válasz
#61666560 #69 üzenetére
ez a topik nem az a hely, ahol a kérdésbeli nézeteket meg kéne vitatni, így nem szállok be a vitába.
(pedig fenntartom, hogy egy népirtást kilóra méregetni, ellentmondásokat keresni benne, konkrét példákat találni, akik mégsem haltak meg, vagy akár hasznot húztak az egészből... szóval beteg dolog. a népirtás megtörtént, tény, iszonyú sokan haltak meg. az sem változtat rajta és kicsinyíti, ha aztán emberek hasznot húztak belőle, hogy voltak szintén szörnyű népirtások az emberiség történetében, ahol még több ember halt meg. őszintén szólva aki nem fórumhuszárkodik, hanem csak egy kicsit is belegondol, netán járt a helyszíneken, biztosan nem írná ide jóérzéssel a szent meggyőződéseit. semmilyen ilyen horderejű emberi borzalommal kapcsolatban. igen, a holokauszttal kapcsolatban sem)
lapcsaládunk ugyanakkor nem véletlen nem ad terepet se vallási, se politikai kérdések megvitatására (lásd alapelvek!), ez itt a rendszer évek óta (mellesleg az ilyesmi sosem végződik kulturáltan), úgyhogy a témát lezártnak tekintem, és le is fogom zárni. mielőtt bárki megvádolna, hogy a cionista összeesküvők fizetett bérenceként cselekszem, szeretném felhívni a figyelmét arra, amit egy mondattal ezelőtt írtam.
-
buherton
őstag
válasz
#61666560 #69 üzenetére
OFF: +1
ON is legyek:
Siegfried Wiersch tehát a varsói gettóban vesztette életét. Talán betegségben halt meg, talán agyonlőtték, esetleg harcban esett el.
A másik Wiersch Sigfried tehát Łodzban halt meg 1942-ben. Nézve a rövid életrajzokat, biztos az, hogy a két Wiersch két különböző személy?
Meghalt Drezdában, 1945 februárjában! Akkor már régen nem üzemeltek a gázkamrák (német területen egyébként sem voltak soha, mint azt már a hivatalosság is elismerte), de ami ennél izgalmasabb kérdés: tekintve, hogy Drezda porig bombázása 1945 februárjában történt, lehetséges, hogy az amerikai-angol légi hadjárat esetleges zsidó áldozatait is a holokauszt hatmillió halottja közé számítják?
A halál oka: "bombardment” . És 1945 januárjában halt meg! Vagyis őt is az angol-amerikai szövetségesek ölték meg!
Ő tehát túlélte a Bergen Belsen-i lágert, majd egy kórházban hunyt el Zeithainban, mégpedig – mint az adatlapjából jól látható - tífuszban.
Sztálingrád alatt esett el a Vörös Hadsereg katonájaként! Egyébként számos más esetben előfordul, hogy a halál helyeként a „front” van megjelölve, vagy az áll az adatlapon, hogy a „hadseregben”, netán a „Vörös Hadseregben” vesztette életét az illető, esetleg „harc közben esett el” stb.
Az adatlapján pedig az áll, hogy agyhártyagyulladás következtében hunyt el.
Tehát ő is Sztálingrádnál, minden bizonnyal harc közben esett el.
Vagyis valószínűleg ő is harc közben halt meg a szovjet hadsereg katonájaként.
Spanyolországban halt meg 1938-ban. Ott is voltak haláltáborok már akkoriban?
Közép-Ázsiában halt meg.
A shoah áldozata, aki Iránban halt meg – és mint az adatlapjából kiderül – tífuszban!
Tífuszban halt meg ő is.
Egyiptomban halt meg.
El Alameinnél esett el, harc közben.
Ő is Kairóban halt meg tehát.
Szintén Egyiptomban halt meg.
Ő is Kazahsztánban hunyt el, a halál oka: „a háborús nélkülözések következtében történt szélütés”.
Ő is Amerikában esett áldozatul a holokausztnak. Halálának oka ráadásul: „coronary thrombosis"
Vagyis az amerikai hadsereg katonájaként vesztette életét, talán valamilyen betegség vagy harci sérülés következtében, de még csak nem is Európában, hanem az Egyesült Államokban!
Vagyis 85 éves korában, 1996-ban hunyt el.
No comment!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
#61666560 #45 üzenetére
Nem, nem gondolom át, sőt, felháborítónak tartom, hogy itt a PH!-n ennyire eluralkodott ez a vélemény. Én voltam Recsken is, láttam filmeket is róla, megnéztem a Katyint, voltam Rózsás János előadásain, és tudom, hogy mind a holokauszt, mind a kommunizmus pusztítása megtörtént.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA® driverek topikja
- OLED TV topic
- Farming Simulator 25
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Melyik tápegységet vegyem?
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- További aktív témák...
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest