Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
válasz
Raysen623 #95 üzenetére
Én végigtoltam pár fps-t kontrollerrel PS-en, persze hogy meg lehet tanulni, de attól még nem lesz jó, össze sem lehet hasonlítani az egérrel. Valahogy totál nem értem amúgy, hogy miért kötelező konzolon kontrollert használni, amikor ugyanúgy egeret is tudna támogatni, sőt már most is vannak játékok ahol lehet használni.
Bár volt mostanában hír az egér támogatásáról, lehet azért is bukkannak fel egeret támogató játékok..
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest