Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyrészt az acél nem egy jó alapanyag egy modern mtb vázhoz, pláne nem vastag fallal, hogy dög nehéz legyen. Nehézkessé válik az irányítás, nagyon rugalmas. A forgáspontokról üvölt, hogy elavult konstrukció, a láncvilla olyan hosszú mint a zsiráf nyaka. Bohóckodni okés lehet, aszfalton, kb mint a cruiser kategória, de terepen, kicsit technikásabb szakaszon ez a bringa 2 perc alatt elvérzik. Persze én más szemmel nézem, én montizok, nekem fontos, hogy terepen ugyan olyan jól viselkedjen a bringa mint a hagyományos hajtásúak. De ez a váz valami rettenet. Nem bántásból írom, pusztán szakmai vélemény.
Itt a középmotornak kb semmi értelme, mert ugye a középmotor előnye a jó súly elosztás, de ez a bringa olyan hosszú, hogy ennek semmi előnyét nem fogod élvezni. Jobban jártál volna, ha veszel valami régi, de minőségi alu DH vázat, és valami bivaly agymotoros szettel megépíted.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- Jövedelem
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Reklámblokkolók topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest