Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Powerbank topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez mondjuk korrekt hozzáállás. Nekem az a véleményem, hogy bárki hibázhat, főleg nagyon leterhelt, stresszes időszakokban. Bármilyen sikeres vállalkozásnak, olyannak is akinek akár több száz pozitív visszajelzése van mondjuk a facebook-on, biztos lesz negatív értékelése is. Előfordul. Azt sem gondolnám, hogy külföldön aztán minden úgy működik mint a Schafhausen, ott senki sem hibázik, minden vevő elégedett mindig, persze, nyilván nem igaz ez ott sem. Én megértem Somatom felháborodottságát, hogy kétszer javították a telóját egymás után, kétszer két hétig és ez nem volt jó, de azért ebből nem vonnám le azt a következtetést, hogy az egész magyar kerékpáros szakma egy nagy szar és menjen mindenki külföldre vásárolni, szervizeltetni. Ha időbe is telt, de azért neki is megoldódott a problémája, mert csak elkészült az a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest