Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj

őstag

válasz balintka #9021 üzenetére

Módosítanám arra, hogy jobb ha nem frissítünk egyáltalán amíg nincs valami gond. Kb semmit nem fejlesztenek már ami igazán nagy különbséget jelentene, szerintem a montis felhasználók mérhetetlenül alacsony százaléka használja bármilyen szinten (a motor hangolást leszámítva) az appot. Én is azért lőttem egy frissítést mert már be sem nagyon kapcsolt a motor, de elolvastam előtte mit frissít, és hát szinte csak a bosch előfizetéses rendszeréhez voltak újdonságok.

Az előző irományomhoz annyit, hogy azt akkor írtam mikor vagy 3 hete már szétszedve állt a bringám, és azután próbáltam a specit, most egyiket a másik után, már nem olyan nagy a különbség mint gondoltam.

DJI-nak nem tudom milyen megoldása van, de állítólag az is csendes, és nem nehéz tekerni, szóval remélem idén az összes nagy gyártó vett magának egyet, szétszerelte, és ezúttal ők tanulnak valamit a kínaiaktól.
    Még egy évig el tudok szórakozni ezzel 23kilós monstrummal, de nagyon szeretnék egy 18kg körüli full power bringát, ami nem 10k tól kezdődik.

Új hozzászólás Aktív témák