Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
balintka #9021 üzenetére
Módosítanám arra, hogy jobb ha nem frissítünk egyáltalán amíg nincs valami gond. Kb semmit nem fejlesztenek már ami igazán nagy különbséget jelentene, szerintem a montis felhasználók mérhetetlenül alacsony százaléka használja bármilyen szinten (a motor hangolást leszámítva) az appot. Én is azért lőttem egy frissítést mert már be sem nagyon kapcsolt a motor, de elolvastam előtte mit frissít, és hát szinte csak a bosch előfizetéses rendszeréhez voltak újdonságok.
Az előző irományomhoz annyit, hogy azt akkor írtam mikor vagy 3 hete már szétszedve állt a bringám, és azután próbáltam a specit, most egyiket a másik után, már nem olyan nagy a különbség mint gondoltam.
DJI-nak nem tudom milyen megoldása van, de állítólag az is csendes, és nem nehéz tekerni, szóval remélem idén az összes nagy gyártó vett magának egyet, szétszerelte, és ezúttal ők tanulnak valamit a kínaiaktól.
Még egy évig el tudok szórakozni ezzel 23kilós monstrummal, de nagyon szeretnék egy 18kg körüli full power bringát, ami nem 10k tól kezdődik.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- A világ legrosszabbul örzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Filmvilág
- Overwatch 2
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO FlexScan Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest