Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ati2
őstag
Szerintem arra jó. Nem károsabb, mint a többi ecigi. Kb 2-3 szálnak megfelelő egy aksi, meg a patron is. A vattát ugyanúgy tudod utána liqud-el feltölteni kb 2-3x mielőtt égett lenne.
A rossz vélemény inkább a állandó használat melletti tartósság miatt van, de a te esetedben szerintem sokat bírna. Nekem még mindig megvan, és működik, vagy csak jó darabot fogtam ki, a fene se tudja. Sajnos a minőség az E-Health-nél zsákbamacska.Ha DX-ről rendeled akkor olcsó is, ingyen postával. Nem olyan rossz mint mondják, csak tényleg attól függ mire kell. Koca bagózásra jó, másra nem.
Aktív témák
Témaindító teszt
Téma tudnivalók
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- DOOM - The Dark Ages
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Külpolitika
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mikrotik routerek
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest