- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
...Lett volna, ha a Gta 3 nem verne rá fizikában pedig cirka 15 év van közöttük.
Annyira kiábrándító a SD-ban a járművek fizikája, hogy ugyan egy évig vártam a játékra, mire megtudtam venni akcióban és kb. ott abbahagytam és azóta el sem indítottam...Kidobott pénz volt még a 2,5k huf is érte
SE játékok eddig mind minőségiek voltak, remélem hogy nem kezdenek el hulladékot gyártani a bevétel reményében.Dr. Troglodyte: " 3 milliós eladás nagyjából 180 milliós bevétel. Ebből a konkrét gyártási költség max. 6 millió..."
Ezt miből állítod ilyen biztosan, úgy értem milyen adatokra hivatkozva állítod ezt? Vagy csak sacc?
A viszonteladói árrés sem 20% ilyen esetekben, nem így működik az elábé szellemi termékek esetén, de ez már nagyon más téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest