Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
"Az EA-t nagyon megviselte a 2008-as gazdasági válság, amit elemzők főleg a közösségi játékok és a táblagépekre készülő játékok világába való túl kései becsatlakozást okolják."
Az elemzők szerencsétlen agyhalott barmok, mint mindig. Van az EA-n kívül vagy 3 kiadó, amik nem estek ekkorát (sőt), mégis szrtak arra a játékos rétegre, akik legfeljebb 5-15 dollárt hajlandóak kipengetni egy teljes játékra. Hihetetlen, hogy manapság nincs elemző, aki a földön járna, vagy minimálisan a piac igényeit követve tenne következtetéseket.
-
Bjørgersson
félisten
Ettől már csak jobb lehet az új "tulajjal".
-
walkmanboy
tag
Szerintem megérdemli az EA. Nem igazán foglalkoznak a játékosaikkal, nekem pl akárhányszor írok live cheaten nekik mindig az van, amit ők akarnak. Leírom mi a probléma, és máris tömik baromságokkal tele a fejem. Hiába írom nekik, már kész, azon túl vagyok, azt én is csináltam már magamtól, ha nem az van amit ők akarnak, azonnal kinyomják a beszélgetést. Pénzéhes brigád, én nem sajnálom őket. Pedig ( sajnos ) sok játékukat megvettem.
-
ng0ofy
KORREKTOR
A videojáték piacot is elérte a közgazdaság, már rég, viszont mostanra úgy tűnik beindult az a folyamat is, ami a rétegeződést jelenti. Van aki lassan, szépen minőségi játékot csinál drágán és vannak a tömegtermék gyártók, csak még nem éles a határvonal, mert mindenki mindenből részt akar kivenni.
Remélem a valve megmutatja egy új címmel vagy half-life 3-al, hogy lehet minőségi játékot készíteni és keresni vele sok pénzt, többet mint marhasággal, az EA pedig belebukik valami hagyományos pénzhozójába, pl. valami sportjátékba és akkor a sötét jövő helyett újra minőségi játékokat fognak készíteni a gyártók
A legszomorúbb számomra az egészben a Bioware csapat kiadó általi lealacsonyítása és bevonása a tucatiparba... -
törölt tag
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
ha azt hiszed hogy a játékaik minősége és a mostani "lépés" összefügg, akkor naív vagy...
mutatom a lényeget
"EA részvények ára a következő 12 hónapban a duplájára fog emelkedni. Hogy egy újabb találgatással zárjuk hírünket." ill ugye a hírre egyből erősödött...
-
Necc
addikt
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
Akkor neked ez tetszeni fog: [link]

-
Mooka-Miki
senior tag
Az EA simán azért zuhant meg mert kevés kivételtől eltekintve sz*r játékokat adtak ki. Kb ennyi. IMHO
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Formula-1 humoros
- Android szakmai topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest