- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- UHD filmek lejátszása
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
Új hozzászólás Aktív témák
-
BorgBoss
tag
Nekem is az elődje van meg és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Sokkal szebb(jobb) rajta játszani mint a 27-es (TOP) DELL monitoron, pedig azzal is nagyon elégedett vagyok. Ha cserélném én is ezt venném.
Az tény, hogy másfél év után tönkre ment az LCD panel, de szó nélkül tettek bele egy teljesen újat.“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
Lomha 8V
addikt
Elég érdekes alul az a...izé...az a...feketére festett zőccséges' merci hátsó lámpa.
-
Kaiku
senior tag
Akkor ne cseréld! Főleg ha nincs rá kereted. A Samsung monitorod kép minősége a közelében sincs ehhez az Eizo monitorhoz. A Samsung által a tápban használ hulladékminőségű kondenzátorokról nem is beszélve.
Máskülönben csak ettől a monitortól még nem fog senki sem jobban játszani...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Rendesen megkergették a feldolgozást, egész jó lett az 1msec alatti input lag.
A dizájn valami förtelmes, 80'-as B&O cuccokra emlékeztet. -
deja vu
addikt
Oké! Az input lag értéket nem tudod?
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
deja vu
addikt
"Mindezek ellenére a gyártó igyekezett minden másban kielégíteni az igényeket, így a g2g válaszidőt 4,9 ms-ra szorította le, míg az input lag állításuk szerint mindössze 0,83 ezredmásodperc körül alakul, ami igen kiemelkedő érték."
Ezt nem tudja. Egyébként miért nem csináltatok egy komolyabb tesztet a cs230-ról? Szívesen olvastam volna egy tftcentral, prad szintű tesztet. Még az sem derül ki belőle, hogy pwm-es? Meg szerintem egy kicsit alacsony a kontrasztja, tudom grafikus monitoroknál ez szokványos.Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Zoltn
senior tag
Nekem az elődje van, a 2333-as, és imádom! Max erre cserélném le. Nagyon jó monitorok ezek ám!
"Music is your only friend. Until the end!"
-
Garada
őstag
Szerintem nagyon ott van ez a monitor
-
Goblin12
őstag
Kegyetlen ocsmány, EIZO hova süllyedsz?
-
Spancho
senior tag
Fekete és piros = gémer
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Mokó
aktív tag
Szóval ha 3at használok Eyefinityben,lessz +6 usb-ém?!Már ezért megéri
-
vittorio7
őstag
válasz Translator #2 üzenetére
Ez jó.
-
deja vu
addikt
Ez elég egy rusnya dög szerintem, a klasszikus robosztus Eizo egy playmate hozzá képest. Remélem ez is olyan szuper lesz mint az FG2421. Én jobban örülnék ha csinálnának egy a CS230 pozitív tulajdonságaival rendelkező játékos monitort, és nem rombolnák tovább az Eizo márkanevet.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Abyssus
csendes tag
válasz Translator #2 üzenetére
Ez jó volt
Nem vagyok én célpont, az fps-ekben mindig benn vagyok a top3-ban
Még ha 120Hz-es lenne, akkor elfogadnám azt, amit mondtál. 0,1 ms-ot meg ki vesz észre? -
Abyssus
csendes tag
Nem rossz, de nincs bennem az az érzés, hogy ez nekem nagyon kell. Nincs olyan funkciója, hogy érdemes lenne lecserélnem egy Samsung monitorról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA VI
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DIGI kábel TV
- Házimozi belépő szinten
- Konteó topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32BM80BUUXEN ) 32" 4K GAMER PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K 144hz GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Elég korrekt áron, Samsung Odyssey G7 240Hz/32'/2K ÍVELT Garanciális szinte új!
- SAMSUNG LU32R591CWRXEN 32 " 4K GAMER MONITOR! AKCIÓ!
- LG 27'' UltraGear 27GN750-B FHD IPS 1ms 240Hz G-Sync HDR10 Gaming Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest