Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Boxi88
őstag
"Az új lapkába már négy darab továbbfejlesztett Bobcat mag kerül, melyek magonként 512 kB-os másodlagos gyorsítótárral operálnak..."
"A vállalat szerint a CPU-magok 20%-kal lesznek gyorsabbak az aktuális platformnál, míg az IGP több mint 25%-kal lehet erősebb."
Amennyiben ez érvényesül:
CPU: 4x1920MHz
GPU: 625MHzHa ez valóban így alakul, akkor kivárom! 20W-tól ilyen teljesítmény?! Nagyon kelendőek lesznek majd a netbook-ok amikbe ezt rakják!
-
Boxi88
őstag
A c50-es procitól szeretnék egy kicsit combosabbat! Az E350 már jó alternatíva, csak azzal kevés netbookot szereltek fel... az első amire azt mondtam, hogy jó a vaio yb... de fényes kijelző + rossz akku gazdálkodás, utána jött az x121e, csak ugye az meg még nem kapható és ha így haladunk mire kapható lesz addigra megjelennek ezek a Deccan procik... akkor meg már inkább olyat...
Nem tudom, miért de ezzel a brazossal valahogy nem sikerült megszórni a népet most az AMD-nek, pedig szerintem lenne rá kereslet, mert rendszeres látogatója vagyok a Milyen NETbookot vegyek? topicnak és úgy látom nagyon sokan/mindenki E350-el felszerelt netbookot keresne...
-
Boxi88
őstag
Ez mind nagyon szép és jó! De a Brazos-ból (E350) sem lehet egy normális netbookot kapni még! Pedig már kint van 8 hónapja... van 4-6 gép és kész!
Most ezeket 2012 tavaszára mondják... de mire ebből is lesz használható biztos lesz 2012 közepe vagy vége...
Pedig ha már vennék akkor Deccan-t vennék, de még várjak 1 évet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Wichita és Krishna APU-k már teljesen integrált termékek lesznek, és 28 nm-es gyártástechnológiával készülnek.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- i7-14700K vagy i5-14600K
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ukrajnai háború
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest