Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#24737024 #121 üzenetére
90%-ban egy dán, svéd, német, stb. egyetemen is ugyanazt tanítják Computer Science vagy Computer Engineering címszó alatt amit a BME-n vagy az ELTE-n
Nagyon rosszul tudod. Papiron / kurzus szinten nagy az atfedes, kurzus celkituzes szinten mar kevesbe, aztan kozelrol nezve hatalmasak a kulonbsegek. -
törölt tag
válasz
#24737024 #121 üzenetére
"Ugyanakkor nem feltétlenül vagyok híve annak az irányzatnak, hogy az ember 1 dologhoz értsen, mint egy specializált robot, máshoz meg hozzá se szagoljon."
Akkor ebben egyetértünk, mert én is így gondolom. Ugyanakkor ehhez nem feltétlenül kell egyetem. A hazai egyetemek meg nem segítenek tágítani a látókört, semmilyen formában.
Én a hazai felsőoktatást ismerem, ezért elsősorban arról tudok beszélni. A dánt azért hoztam fel, mert ismerek embereket, akik oda mentek ösztöndíjjal, és jó tapasztalatokról számiltak be.
Egyébként legfeljebb tantárgy nevekben tanítanak ugyanazt, de még ez sem 100%-ban igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- UHD filmek lejátszása
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest