Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezt te sem hiszed el, igaz?
De, elhiszem. És tapasztalom. Azoknál akik az egyetemi képzés fölöslegességét hangsúlyozzák, szinte minden esetben a savanyú szőlő effektus húzódik meg a háttérben. Mindezt egy nagy adag önteltséggel megspékelve: járjon a pórnép egyetemre, seggelje a sok hülyeséget, én ezek felett állok, csak azt tanulom meg amit kell. És persze én 19 éves fejjel mindnekinél jobban tudom mi kell, a sok hóbortos professzor csak bullshitel.
-
törölt tag
Én is így voltam vele, és így is látom. Kb. olyan 1%-a volt hasznosítható annak, amit az egyetemen tanultam, emellett rengeteg időt vett el. Én konkrétan csak azt az előnyt szereztem azzal, hogy egyetemre jártam, hogy van róla papírom, és sok a papírfétises, valamint el tudtam közben menni közel ingyen munkát végezve szakmai gyakorlatra, ami utána könnyebbé tette az elhelyezkedést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest