- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Ajándékozni mindenkinek lehet. Bizonyos értékhatáron felüli ajándékoknál vannak különböző adószabályok, amiket be kell tartani, de ennyi. (pl. az ajándékozott félnek jövedelem adó, stb-stb, úgy tudom EU-n belül ez még nem egységes)
Amúgy ilyen helyzetben - mivel nem származik belőle közvetlen anyagi haszna - valszeg a versenyhivatal vizsgálódna az intelnél, aztán semmi sem lenne belőle, ha csak bizonyíthatóan nem az lenne a cél, hogy a konkurenciát elnyomja piaci erőfölényével. ugye Amd esetében nem beszélhetünk piaci erőfölényről és arról sem, hogy meg akarná folytani az intelt egy ilyen akcióval.
-
Georgie1224
tag
Én egyet értek az Intel megbüntetésével.
2003-2005 között az AMD processzorai voltak a jobbak, ugye a memória vezérlő miatt.
A piaci részesedése nem nőtt számottevően.
Röviden a lényeg az, hogy az AMD amikor a saját processzorai jobbak 1 millió darabot adott volna a gyártónak ingyen, és az visszautasítja akkor tényleg gond van.
Előzőleg megnézi az ember a Medi@markt és a hasonló áruházláncok újságait abból az időből, csak Intel procis kofigurációk voltak.Szerintem nem vétett azzal az AMD, hogy 1 millió procit adott volna ingyen.
Sőt, ha megnézzük akkor a legjobb procikat adta volna ingyen.
A fentebb említettek alapján ezt, ha hírekben is szerepelt, akkor nem lehet törvénysértő.
Ajándékozni még nem bűn, ha jól tudom, csak nálunk akarnak az ajándékra is adót tenni. -
Nyilván tévedek, de az az egy millió proci ingyen az inkább egy ilyen elkeseredett próbálkozás, illetve nagyon jól mutatja, hogy valamiért még csak culcstartónak sem mehetett a gyárba a proci.
Lehet, hogy soha az életben nem adják el, de az ilyen jellegű ingyen cuccok mindig jól jöhetnének egy cégnek, ha nekem adnának 100.000 procit ingyen (nem kell a legújabb elég ha ilyen 1-2 éveg cuccot) bizta nem utasítanám vissza. Ha más nem a kert végében egy ponyvával letakarva állnának, ha mást nem 50 forintért csinálnék belőle kulcstartót. Máris biznisz van belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Újszerű Lenovo Yoga 7 - 14" 2.8K OLED Érintő - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest