- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blasku
tag
válasz
cheatergs #23 üzenetére
Mi tényleg csak a Hepburn-fajta átírást fonetizáltuk volna csak?
Abban reménykedtem, hogy saját módszerünk van, mint ahogy a kínai és orosz (meg minden nem latin ábécét használó) nevek 'honosítására' is tudtommal van.(Mondjuk az oroszokról jut eszembe, hogy tény az is, hogy szovjet mintát vettünk át amikor Észak-Korea fővárosát Phenjannak neveztük el Pyongyang helyett.)
-
Blasku
tag
Én pedig azt gondolnám, hogy elég egyértelmű. Nekem is csak egy hosszú magánhangzót sikerült csak eltévesztenem, pedig még Google keresést se végeztem. Csak nem kell hozzá tartani egy rezidens nipponológust itt se.
Egy olyan oldalnál ahol naponta több tucat cikk jelenik meg még elismerem hogy nem mindig tud utánajárni egy cikkíró, de a Prohardver nem ilyen oldal szerintem.
-
Blasku
tag
A vezérigazgató neve magyar átiratban nem Furukava Suntaro kéne legyen? Mert ami a cikkben van, az csak az angol verzió átemelve magyar szövegkörnyezetbe, ami így furcsán hat. Arról nem is beszélve, hogy a japánok is először a vezetéknevet mondják, mint mi.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Nintendo elnök-vezérigazgatója lehűtötte a kedélyeket.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AM 5 lapok
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest