- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Helytakarékos rackmount NAS sziluettje bontakozott ki a QNAP felségvizein
- Nem túlspilázott Biostar alaplap jött Intel B860 chipsettel
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Micro Four Thirds
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az enyém is nagyon hasonló, a Sharkoon-25W ugyanez, csak a tiéden kicsit az első szellőzőnyílás néz ki másképp. Meg a talpa más egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
-=MrLF=-
senior tag
Ami a cikkben van nekem se jön be, viszont most rakok össze egy gépet, Sharkoon S1000-W házba
A felső slot itt is csavarozós a többit ki kell törni.
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
Nem tetszik.
Nekem a Sharkoon M25-W van, szerintem az sokkal szebb ezeknél. Most pedig tervezek még egy konfigot valakinek karácsonyra, az pedig a Sharkoon VS4-W házat fogja megkapni, ami olcsóbb az enyemnél, de szerintem hasonlóan ízlésesen néz ki.[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
-
DraXoN
addikt
hogy lehet 6 bővítő kártyának hely ha ATX lapot fogad, amin szabvány szerint 7 kártyahely kell legyen? .. tudom sok alaplapról manapság lehagynak egyet-kettőt-hármat, de akkor is...
gondolom a legfelsőt "dobták", de ha igen, és még is olyan alaplapot tenne bele az ember amin még is az a vga csati (bár már nem szokott, max 1x pcie van ott, ha van is ott valami), akkor nem fog belemenni a kártya..
de mit rakna a helyére? .. szerintem "hülyeség" lehagyni, értelmes dolgot oda se tud tenni helyette.The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
RacePrivat95
csendes tag
Nem a legszebb példány, legalábbis szemből..
-
prabhu
senior tag
Nem bejövős.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A TG4 mellett bemutatkozott a Skiller SGC1 miditorony RGB verziója is.
- BestBuy ruhás topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Civilization VII
- Társasjáték topic
- NBA és kosárlabda topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok