- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Az enyém is nagyon hasonló, a Sharkoon-25W ugyanez, csak a tiéden kicsit az első szellőzőnyílás néz ki másképp. Meg a talpa más egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
-=MrLF=-
senior tag
Ami a cikkben van nekem se jön be, viszont most rakok össze egy gépet, Sharkoon S1000-W házba
A felső slot itt is csavarozós a többit ki kell törni.
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
addikt
Nem tetszik.
Nekem a Sharkoon M25-W van, szerintem az sokkal szebb ezeknél. Most pedig tervezek még egy konfigot valakinek karácsonyra, az pedig a Sharkoon VS4-W házat fogja megkapni, ami olcsóbb az enyemnél, de szerintem hasonlóan ízlésesen néz ki.[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
-
DraXoN
addikt
hogy lehet 6 bővítő kártyának hely ha ATX lapot fogad, amin szabvány szerint 7 kártyahely kell legyen? .. tudom sok alaplapról manapság lehagynak egyet-kettőt-hármat, de akkor is...
gondolom a legfelsőt "dobták", de ha igen, és még is olyan alaplapot tenne bele az ember amin még is az a vga csati (bár már nem szokott, max 1x pcie van ott, ha van is ott valami), akkor nem fog belemenni a kártya..
de mit rakna a helyére? .. szerintem "hülyeség" lehagyni, értelmes dolgot oda se tud tenni helyette.The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
RacePrivat95
csendes tag
Nem a legszebb példány, legalábbis szemből..
-
prabhu
senior tag
Nem bejövős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- LED világítás a lakásban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Anime filmek és sorozatok
- GTA VI
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix 850W G (850W,GOLD)
- BESZÁMÍTÁS! 850W ThermaltakeToughpower PF1 tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W EVGA SuperNOVA GQ Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Be Quiet Pure Base 500DX (Garancia)
- ASUS TUF Gaming 850W Gold Moduláris Tépegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest