Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Apollyon #2041 üzenetére
Egen. Humor 0, demagógia 10/10. De akkor ne beszéljünk a törökökről, a tatárokról, a keresztesekről stb-stb.
Azt halkan mondom, hogy azért nem mindenkit kínoztak és öltek meg. Akiket igen azokat tisztelem, becsülöm. Még akkor is ha nem tettek semmit a rendszer ellen, csak rosszkor voltak rossz helyen. -
Gyuri27
félisten
Nem de mégis.
Felvásárolják a vga-t és így azok horror áron vannak. Mivel nincs, hiány van belőle. Persze ez sok összetevős.
Viszont mikor eladásra kerül a vga sok esetben a bányászást nem emlegeti az eladó. Na ez gusztustalan.
Én egyébként is megkérdezem (még a bányászás előtt) mi hogy volt használva hanyadik tulaj stb-stb. -
Gyuri27
félisten
Én nem. Itt ülök majd egyedül az üres világban.
Amúgy meg: ez egy magas kockázatú "befektetés" volt mindig is. Mint minden ilyen aki jó időben kapta el az jól is kijöhetett belőle. De mikor a vga árak már a holdon voltak nem igen érte meg elkezdeni.
Egyébként a többségnek (aki időben beszállt így olcsón vette a vga-t, az feltehetőleg "korrekt" áron el tudja adni) nem lesz bukó. Ha az is lesz nem tudom sajnálni őket. Nem azért mert egy antiszoc paraszt vagyok (ami mondjuk igaz). Hanem amiatt amit írtam. Elég magas kockázattal jár ez a biznic. Tehát aki beszállt az ennek tudatában volt. Nem kell sajnálni. Aki nem volt tudatában azt megint csak nem kell sajnálni.
Amúgy nem biztos, hogy kipukkad a lufi. Lehet, hogy csak most áll be arra a szintre ami valamennyire normális. Meglátjuk mi lesz. -
Gyuri27
félisten
válasz
dabadab #1522 üzenetére
Nálunk van istálló. Annó is volt. Benne marhák. Elmondom barátom nagyobb volt a tisztaság meg a rend benne mint neki azon a teraszon.
turbokappa: de most komolyan? Hol teker ennyi rig? Ráadásul ha otthon teker ahol van egy max 32 amperos bejövő akkor azért okosnak kell lenni. Mert ugye más is működik a háztartásban áramról.
-
Gyuri27
félisten
válasz
turbokappa #1515 üzenetére
Nyilván nem mindenkinél pajtában van.
Viszont érdekes téma ez. Mert egy fél riget 3-4 vga 460-1050 még elüzemel az ember bárhol.
De 5-6 full rig 480-1080 hol teker 0-24? -
Gyuri27
félisten
válasz
turbokappa #1512 üzenetére
Nyilván köztük is van kutyaütő. Ne általánosíts. Biztos van olyan bányász is aki sajnálja, hogy a pórnép dupla áron jut vga-hoz.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Blazs120gl #1420 üzenetére
Lenne rá bézbózütős jelentkező.
-
Gyuri27
félisten
Ha az a tengernyi vga egyszer egyszerre rászabadul a piacra az érdekes lesz.
Gondolj csak a ha-ra. Ha oda beesik 2 nap 1000 vga vagy több. Esetleg beesik 4-5k vga.
Nagyon finoman számoltam. Aztán nyilván nem csak a ha van itthon. Kint meg ebay, amazon stb-stb.
Nem fogok számokkal dobálózni, de ha így lesz megtérdelmi mindenki aki nem bányász vga-t akar eladni. A kiskerek, nagykereknél nem lesz prémium egy darabig. -
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
Jobb is lenne egyből a gyártótól venni. Mert ez a szürkeimport-nagyker-kisker, disztribútor-nagyker-kisker karika eléggé megnöveli az árakat. Meg a gariztatást is végtelen copássá teszi (főleg az 1 év kötelező után).
Az meg hogy a gyártók nem tudnak mit tenni ne kommentáljuk. Mert a naprendszerből is bannolnak.
Mondjuk lehetne kimondott bányász karikat csinálni (na nem úgy mint eddig).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest