Új hozzászólás Aktív témák
-
prmcsk
addikt
válasz
távcsőves #2024 üzenetére
És te ki a tosz vagy ? Az orákulum ?
Ki a fakom mondta, hogy ebben az iparágban nincsenek hülyék ? Viszont állítom, hogy messze nincs annyi kókler barom, hogy te és mások többségi hülyéknek általánosítjátok azokat, akiknek általában több közük van egy ilyen szerkentyű megépítésével és üzemeltetésével kapcsolatos szakmaisághoz ?
Te és ti mantrázzátok, hogy minden bányász széthajtja a cuccát. Hát persze. Murvára megérheti bármelyiknek, hogy mondjuk egy hatos rigből havonta megfektessen egy VGA-t csak azért, hogy kicsesszen magával.
Továbbra is várom a levezetésedet arra a hülyeségedre, hogy alulfeszelve széthajtják a ramot. Nincs abban fogaskerék...
Mondom mindezt úgy, hogy nincs bányám, csak építettem itt helyben másoknak kettőt. Ha bajuk van szólnak és megyek...
-
prmcsk
addikt
válasz
távcsőves #1985 üzenetére
Te tartod magad mesternek, ha pejoratív hülyeséged állítása után nem te indokolsz, hanem másra hárítod.
Továbbra is kérdésem:
Vezesd már le, vagy bárki tényszerűen, elektronikai törvényekkel, hogy a memória tuningnak mik a "káros" mellékhatásai, ha kisebb feszültséggel teszik ezt, mint a gyári biosban beállított érték ?
Várom...
-
prmcsk
addikt
válasz
távcsőves #1976 üzenetére
Ne visszakérdezz, az nem érv. Állítottál valamit, akkor indokold is meg. Pont az a baj, hogy olyanok nyilvánulnak meg itt, akiknek bányász oldalról fingjuk nincs a gyakorlatról. Egy minert összerakni, optimalizálni és működésre bírni, szerintem szakmaibb feladat, mint a gamerkedés.
Hogy miért csökkenti a feszeket ?Mert a bányász sokkal ellentétben, nem hülye. Tényleg nehéz felfogni, hogy saját jól felfogott érdeke ezt tenni ? Lecsökkenti a GPU feszt és annak sebességét, mert NINCS RÁ SZÜKSÉGE, nem az dolgozik ! Ebbe - a húgyagyúak szerint - biztosan belehal a GPU ?
A ramfeszt csökkenti és megpróbálja ehhez addig emelni a sebességét, ameddig HWinfo és egyéb tesztekkel monitorozva, az nem hibázik, MERT A RAM DOLGOZIK ! Muszáj így tennie, hogy kihozza a kártyából, ami benne van, viszont agyon se húzhatja, mert random hibákkal leállhat a gép, ami neki nem buli.
Mondjam még ? Minek, mikor itt többségében ótvaros, begyöpösödött lózungokkal operálnak sokan...
Ja és mindmeghalunk...
-
prmcsk
addikt
válasz
távcsőves #1971 üzenetére
Vezesd már le tényszerűen, elektronikai törvényekkel, hogy a memória tuningnak mik a mellékhatásai, ha kisebb feszültséggel teszik ezt, mint a gyári biosban beállított érték ?
Nem vagyok bányász, - nincs annyi pénzem - bár csináltam, installáltam és bios moddoltam két barátomnak. Csak szakmailag kérdem, mert elektronikákkal foglalkozom és a következő előadásomon erről szeretnék beszélni. Világosítsatok már fel, nehogy hülyeségeket beszéljek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Vicces képek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest