- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Ilyen bemutatot minden PH!s netbook teszthez!
-
ádikácska
aktív tag
nem elég hogy randa még drága is a tudásához képest.. beszarás...
[ Szerkesztve ]
"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown
-
Raymond
félisten
Meg nem lattam, de ha olyan jok akkor remelem az aruk is a Samsung €360-400 tartomanyaban mozog
Kijelzo nekem nem kell nagyobb, siman maradhat a kb. 10" csak a magasabb (8.9-be hasznalt) DPI valtozat keruljon bele 1280-as felbontasal.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
szuper-t
őstag
Hmm szép nagyon szép:d de nekem Drágaaa
-
rudi
nagyúr
Kis Lenovokat láttad éllőben? Ismerőseim, akik látták őket élőben, mind agyondícsérik. A nagyobb kijelző megjelenésében én nem nagyon bízok, azzal (meg egy rendesebb Atom platformmal) már vészesen kölzel kerülnének a netbookok a subnotikhoz.(mondjuk én a 12,1"-os wide gépeket nem is igazán tartom subnotinak )
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
rudi
nagyúr
válasz Aprósólyom #69 üzenetére
Rengeteg olyan ember van, akinek a munkájához nem kell számítógép (semmilyen), aztán rengeteg számítógépen dolgozó van, aki út közben a könnyűséget részesíti előnyben (például mi, számítógépes újságírók). És ezután vannak azok a nem annyira sokak, akik út közben is igénylik egy komplett notebook erejét. A netbookokkal az első két kategóriát célozta meg az Asus annak idején, és úgy néz ki, óriási az érdeklődés iránta.DE! A harmadik kategória számára egyáltalán nem alternatíva, mert tényleg nem olyan hatékony mint egy nagyobb notebook.
-
Simi2000
tag
Szép-szép, tetszetős meg minden. De ennyiért? Hát nekem nem ez lesz a karácsonyi kívánságom....
-
Raymond
félisten
Lassan ideje lenne ha kijonne az 1280x768-as felbontasu valtozat valamelyik gyartotol.
Az osszes kaphato kozul ma a legjobb ar/teljesitmeny aranyal a Samsung NC10 rendelkezik szvsz. Az osszes billentyuje a helyen van, nagy aksi, jol nez ki es minosegileg is jo volt amennyit jatszani tudtam vele abban a par uzletben amiben kiprobaltam. Remelem egy (mondjuk) NC11-es jon nemsokara a fent emlitett magasabb felbontasu kijelzovel
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Aprósólyom
addikt
Én gondolkodtam rajta... Aki szórakozni, meg alap dologkra akar használni valami kütyüt, és megengedheti magának, az vesz netbbokot. Aki meg dolgozni is akar a gépén az meg vesz notit. És én erre hoztam példát. Kell a kényelmes méretű billentyű a munkához, és a megfelelő olvashatóság, hogy ne fárassza a szememet a monitor. Szerintem ez nem eltalált szegmens, ez látszik a piaci bevezeésen is, próbálkozás volt. A nép megkívánta, megvette. Aki munkára akar venni hordozható gépet, kizártnak tartom hogy ilyet vesz (maradjunk az átlagnál) bármikor kerülhet egy olyan helyzetbe pl. hogy nem nélkülözheti az optikai meghajtó hiányát, stb... ezek az én érveim, szerintem jogosak, de minenki arra és olyan gépet vesz amilyet akar.
Jevons paradox
-
Bluegene
addikt
valami ilyesmi? mondjuk ez jó megoldás elismerem, hol lehet ilyet kapni?
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
rudi
nagyúr
válasz janos1988 #56 üzenetére
Nyilván találkozni fog valahol a kereslet és kínálat. Lazán megismételheti magát a történelem, és újra az A4-es lap körül alapterületű, 1-1,5 kilós, akkuról legalább 5 órát bíró modell lehet a nyerő. Csam most majd nem aranyárol, hanem olcsón adják.
-
Metalfan
senior tag
Laptopomon elindul a Stalker Clear Sky is, pedig annak már van némi gépigénye Nyár végén 140k-ból szerintem aránylag jó vétel volt. Crysis meg az újabb címek hidegen hagynak
Természetesen egy idő után ez a gép is elavult lesz, de még fogalmam sincs, hogy mire lesz majd lecserélve; hiába, nem vagyok jövőbe látó. Lehet, hogy majd lesz egy asztali gépem, komolyabb teljesítménnyel, lehet, hogy erősebb notim lesz, kitudja -
kelzsoca
félisten
Csak az ára lenne mondjuk a fele
-
TexT-BoY
addikt
ez az ár már sok... 144.000Ft a turionos MSI 200as széria, ami 12" 1280x800, adnak ugyancsak tokot, és feketében még elegáns is...
Azt látom hogy belevittek minket a málnásba, azt hazudták a marketingesek egy éve hogy lesz nagyon olcso nagyonjó EEE PC erre fel kaptunk valami használhatatlant, aztán sorra burjánzottak az ujabb gépek, ahogy akivánságaink nőttek, rendes kijelző, hdd, kicsit több aku idő, kcisit ez kicsit az, és eljutottunk oda hogy az EEEPC számomra pl hazsnálhatatlan lett.. Illetve ma már kapok hazsnálhatót, de köszöm szépen nem kérek belőle, mert amiért elkezdték tolni a netbookot, az már elveszett... nevezetesem a nagyon olcsó ár ami elválasztja a laptop piactól.
Részemröl marad a kis IBM...
az 53as hozzászólásra: A netbooknak és a suboknak van létjogosultsága. Munkára, hordozni, suliba akármi KELL az ilyen.
Megnézlek én egy diszkrét VGA-s 15,4es notival hogy sétálsz kilómétereket
Igen, venni kell másikat, nekem is van egy T41 egy asztali és egy X31 (hozzáteszem hogy a T41 hamarosan elmegy), és hogy miért? mert az asztalin lehet stalkert meg szán andrást tóóni, ahhoz nem kell mobilitás, játszani szerintem asztalnél jó. Viszont egy kis multimédiára aT41 okés volt, az X31 pedig azért lett megvásárva, mert KICSI, mert bedobom a hátizsákba és megyek. Nekem ez az alternativa, a 3 gépem pedig egybe olcsobb mint egy korrekt jo minőségü diszkrét VGA.s megoldás.[ Szerkesztve ]
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
janos1988
addikt
Lassan ott jarnak mar ezzel az EeePc-vel (foleg arban), hogy ujra feltalaljak a subnoteszeket.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
shteer
titán
nekem már lenne netbookom ha az 1000H-n lenne tv-out
szerintem jónak tűnik..
-
Metalfan
senior tag
Rendes notik jobban tetszenek, mint a netbookok. Oké, hogy alapdolgokra is elég a netbook, de mi van, ha én nem csak alapdolgokra használnám? Ha mondjuk egy kis San Andreas, vagy Stalker is bejön a képbe? Akkor vegyek egy másik gépet is? Viszont ha veszek egy jobbfajta notit (nem sokkal drágábban, mint egy netbookot) diszkrét videokártyával, akkor megoldottam a gondjaimat egyetlen géppel. Szvsz a hosszú üzemidő az egyetlen pozitívuma a netbookoknak.
-
Bazsó
tag
Szép,Szép de az ára...az borsos
Ennyi pénzért sokkal jobbat lehet találni, ami talán szép is□ "Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél" □
-
KrAt
veterán
Szép
-
Osiris
őstag
2magos atommal érdekesebb lenne.
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem csúnya (bár szerintem kicsit már túl csicsás) de nem hinném hogy kapkodni fogják ennyiért. Pedig elég jól lett megtervezve.
Més que un club!
-
Cyrin
addikt
Egyébként N10-est is láttam 168-ért, igaz oprendszer nélkül.
-
(Darkwood)
őstag
-
legenda
válasz (Darkwood) #40 üzenetére
szerintem egy átlagos embernek ennyit nem ér egy netbook attól függetlenül, hogy szép, sőt még akár strapabíró is...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Gajdi
tag
elférne egy ilyen nálam
-
HERR Z
veterán
akinek meg a barna szin eleganciája kell veszegy acert 80k-ért, sztem az is jól néz ki abban a szinben
-
(Darkwood)
őstag
-
PHM
addikt
Hát igen.
Ennyi pénzért én is inkább egy használt szubnotit vennék.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
ALI_G
veterán
én inkább egy 12"-os subnotit vennék, vannak sokkal erősebbek ennyi pénzért. bár lehet cska azért mondom, mert használtakat nézek
-
Mr. XXL
tag
Hát szerintem meg bűn randa. 150+ ezerért.
Ez a barna szín... Érdekes szépnek nevezni, főleg egy hét kopás után.
Viszont az akksija a kisebb kapacitás ellenére elég jól teljesít.
De ennyiből EEE901 és egy asztali is kijön...
-
radírfej
senior tag
-
domi007
őstag
Az a fránya kijelzőkeret...
Ha az eltűnne, na, akkor rohannék is megvenni.Egyébként tényleg szép, de szépségért én pl. nem fizetnék ennyit.
DOMy
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
Solten
őstag
-
radírfej
senior tag
ha jól vettem ki a cikkből, akkor talán idáig "minőségérzetre" ez a legjobb kis eee.
persze majd az idő dönti el, minőségügyileg.
nekem nagyon szimpatikus ez a szegmens, könnyű, jól kezelhető eszköz, csakhát tapasztalatból mondom, hogy a kis gépek egy kis táskában két könyv mellett, három mappa közé beszorítva sokmindennek ki vannak téve, azaz, ha az összeszerelés minősége nem a legjobb, ha nem törekedtek a fejlesztők a strapabíróságra, akkor ez is csak egy "cseréldlejövőre" típusú divatcikk.
az én HP4000-es szubnotim megérett a váltásra már, kapott hideget meleget az évek alatt, de nem merem lecserélni az új nettop jövevényekre.
a cikkből mindenesetre pozitív kép jött át a minőségi törekvésekkel kapcsolatban...
Másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.
-
edward2
addikt
válasz Aprósólyom #18 üzenetére
Szerintem gondolkodj el mire is jo a netbook. Kisebb sokkal mint az idiota laptop. Összeségében nem sokkal lassabb alapdolgokra. Gyorsabb és használhatobb mint pda. Minden másra ott az asztali pc. Ez egy nagyon jol eltalált szegmens.
-
WonderCSabo
félisten
-
rudi
nagyúr
válasz WonderCSabo #2 üzenetére
Megszivatott a világítási rendszerünk. Ha derítőernyős fotólámpákat egyenesen a témára irányítom, akkor foltokban túlégetik a képet, ezért a falról szoktam visszaveretni őket. Annak meg a sárgás színe meg szokta szavarni a színegyensúlyt. Az esetek többségében ez helyre tolható fényképbolttal, de az S101 barnás színe miatt csak akkor lettem nagyjából színhelyes, ha nagyon megemeltem a kontrasztot. Sajna a fényképező és az X40-esem kijelzőjén nem látni előre, hogy nem lesznek 100-asok a képek. Pedig az S101 nagyon látványos, szerintem az első netbook amitt büszkén vállalni lehet.
-
shteer
titán
speedshopban ki van állítva, Win7 van rajta
szerintem jónak tűnik..
-
Bluegene
addikt
najó, de ez új, tudod vannak emberek akik nem szeretnek használtat venni, ez így van, így érzik az övékének
milyen asztali PC? szvsz az teljesen más kategória, olyan mintha valaki helikoptert szeretne és azt mondanád neki nem éri meg mert 3 ferrarit is vehetsz belőle, vagy láttál már te fiatal üzletasszonyt egy asztali PC-t cipelni? szvsz inkább vesz egy ilyet, más kategória
jó ez, tényleg jó, igaz drága, de a szépség megfizethetetlen
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
shtml
őstag
Bizony. A netbbok divatcikk-jellegét mi sem bizonyítja jobban, hogy hovatovább drágább, mint egy jól használható notesz. Hol is vagyunk már az eredeti koncepciótól?
OK, tudom, hogy nem azonos a felhasználási terület, de ez akkor is gáz.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
rebugra
aktív tag
Ez gyönyörű, bár én ilyen szép gépet nem használnék, megvenni, be az üveges vitrinbe és lehet csodálni
[ Szerkesztve ]
═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
MLaca
őstag
rudi target="_blank"?
http://mlzphoto.hu/
-
Solten
őstag
Ez kb egy 1000H giccses külsővel. Nem éri meg az árát. Ugyanúgy értelmetlen mint az N10.
[ Szerkesztve ]
Saor Alba
-
forgonati
őstag
"Szépnek szép, de mivel nyújt többet mint a konkurensek vagy az 1000H?"
Meg is válaszoltad. SZÉP. Kb. ennyi. Szerintem az egyik legszebb netbook, amit eddig láttam. És a luxus érzetét, azt, hogy ez a netbook kitűnik a többi közül, bizony meg kell fizetni.
Ha lenne sok pénzem, megvenném. De mivel nincs, bőven beérném az 1000H-val is. De mivelhogy annyi pénzem sincs, várok, míg alábbhagy ez a netbook mánia és óccsóbbak lesznek
Keelah Se'lai!
-
plus44
veterán
wow....azért ez elég szép. Mondjuk én nem használok netbookot, de ez...le a kalappal!!
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
L.C.S.
tag
Szépnek szép, de mivel nyújt többet mint a konkurensek vagy az 1000H?
Azért én még várom azt a netbookot, ahol nem 2-3cm-es a szegély a monitor körül...
-
.mf
veterán
Szépnek szép, de legalább US15W-t tehettek volna bele ennyiért, és az részben kompenzálná a kisebb akkut...
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
luw2win
őstag
Ez gyönyörű ,bár meg kell fizetni a szépséget eléggé
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
shteer
titán
ma megtapogattam és valóban nagyon szép
szerintem jónak tűnik..
-
P00By
nagyúr
Ez tényleg szép lett
-
misirulez
senior tag
Szerelmes lettem...
-
(Darkwood)
őstag
Jól néz ki, de drága!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Siera
senior tag
nekem nagyon bejön
,de ennyiért -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz WonderCSabo #2 üzenetére
Inkább, mintha túl lenne tömöritve a .jpg. Bár affene tudja,de tény, hogy valami van
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
WonderCSabo
félisten
Valóban nagyon szép a dizájnja ennek a netbooknak!
Jó lett a teszt, de miért ilyen zajosak a képek (pl. ez)?
[ Szerkesztve ]
-
Ragadozó
Ármester
Tényleg szép
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Legszebb nők!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest