Hirdetés
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XtremLor
őstag
válasz lkksioskdl3 #30469 üzenetére
2db van a leggyorsabb viszi amikor lejar az ido ranyomsz, es atdob a pp-re aki elobb fizet nyert!
"Legen...Wait for it...Dary"
-
XtremLor
őstag
válasz lkksioskdl3 #30471 üzenetére
Igen 150$ tokkal vonoval nem rossz ar.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
törölt tag
válasz lkksioskdl3 #46712 üzenetére
pc-vel használom, és pár óra alatt már majdnem megszoktam, de inkább az origit részesítem előnyben. másodlagosnak megteszi, illetve ha meghalna az eredeti, akkor ezzel is el lennék egy ideig szerintem. bár idáig csak 1 játékkal teszteltem pár órát. xeox-nál több szempontból is jobb (4 irányú gomb+nem csörögnek a gombok rezgésnél), de az analóggal én sem voltam kibékülve. arra gondoltam, ha leveszem az érzékenységet, akkor jobb lehet a helyzet, de nem akartam átállítani, mert úgy is a gyárit használom.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz lkksioskdl3 #49092 üzenetére
Most fogom megrendelni. Ha nagyon nem jön be, még sötét szobában sem, akkor eladom, viszont éppen ezért nem szeretnék túl sokat vászonra költeni. Ja, és természetesen írok róla, ha megjött, de komoly elemzést ne várjatok - ez lesz az első projektorom.
Szaktopikot alapvetően kerülném egy ilyen olcsó, kínai csodával, de ha nem marad más opció, akkor hagyom magam lehordani és megkérdezem ott! De sztem azt fogják mondani, hogy elég hozzá egy használt lepedő.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
interstate76
addikt
válasz lkksioskdl3 #49167 üzenetére
Persze, ha ideért.
(#49165) huliganboy No igen! Meg ott vannak a külföldről rendelt, de elkeveredett szexi fehérneműk! Le kell fizetni a postást, hogy hozzád dobja be az összes környékbeli csinibaba rendelését!
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
interstate76
addikt
válasz lkksioskdl3 #49185 üzenetére
A CL720D esetében 128,- USD a postaköltség, ráadásul még ÁFA is mehet rá, annyit pedig messze nem ér meg a dvb-t tuner.
A sima CL720, amiben csak analóg tuner van, az is van már eu raktárban, 30-40 USD-s szállítási ktg-gel, szóval az is jó választás. Azért a PRW310 lett végül, mert 210W-os lámpája van, szemben a CL720 150W-osával. Azt nem tudom, hogy ez pontosan mit fog jelenteni a gyakorlatban, de abban reménykedek (valószínűleg naívan), hogy már szürkületben is használható lesz kültéri meccsnézésre. Aztán az is lehet, hogy gyengébb lesz a fényereje, mint a CL720-é lett volna - teljesen amatőr vagyok a témában. Meglátjuk!
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz lkksioskdl3 #50512 üzenetére
Hát két napig én is vacilláltam köztük a 4k megjegyzést nem tudom mire vélni a 310-nél? De lebeszéltem magamat róla, maradok a TV-nél. 20$ a különbség nehéz eldönteni melyik lenne jobb. Bele olvastam a topikjába semmi utalás ilyen féle cuccokról.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
interstate76
addikt
válasz lkksioskdl3 #50512 üzenetére
Ha kell a dvb-t tuner, akkor a CL720D-t, amúgy meg nehéz döntés, mert a PRW310-esnek elvileg kraftosabb a lámpája, ugyanakkor a CL720D-ről sokkal több vásárlói visszajelzést és videótesztet lehet találni.
Még egy dolog a CL720D mellett: a PRW310-es "eredetileg" Vivibright PRW310, de ki tudja, hány helyen készül róla másolat, külön márkajelzés nélkül, szóval ennek a termékleírása szerintem még annyira sem megbízható, mint a CL720D-é, ill. a minőségbeli szórás is még nagyobb lehet.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz lkksioskdl3 #50535 üzenetére
Tudtommal ugyanaz, csak abban analóg tuner van, nem digitális.
-
veterán
válasz lkksioskdl3 #50572 üzenetére
Semmi gond nem volt. Együtt jött az akkukkal.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
dugesz77
őstag
válasz lkksioskdl3 #52155 üzenetére
Akkor ez neked szól.. Elég új még ez a lámpa bár aki eddig megvette az jónak itélte.
A Honey Chrome kiegészítő viszont jól vizsgázott. Összehozott még 10%-os kedvezményt billentyűzetre(az,hogy melyik volt jó nem írta ki csak 10db-ot kipróbált és ez lett belőle) köszönöm aki ajánlottaRa3 köszi bejött a tipp, már fel is adták a Livolo kapcsolót.
[ Szerkesztve ]
-
krisztianAMG
senior tag
válasz lkksioskdl3 #53403 üzenetére
A Zirconnak nagyon sok mélye van. Próbálj meg azokból elvenni, hátha jobban fog tetszeni. Szerintem érdemesebb más fülest kipróbálnod, amelyiknek jobban tetszik a karakterisztikája. (Az, hogy felesleges az EQ-hoz nyúlni alapból igaz, ezt az audio topikokban olvasta a kolléga, de rosszkor tanácsolja...)
Hogy mellyik lenne neked jó, azt passzolom, a Zirconon más olcsó fülest nem próbáltam. -
HoTaZo
addikt
válasz lkksioskdl3 #54032 üzenetére
Létezik abban az árfekvésben is.
Nekem a kérdés inkább az, hogy a nagyítón látott kép mennyire gyatra. Ez nem igazán írásvetítőhöz hasonlítható, mer nem vetített, csak nagyított kép. Na majd meglesem egy olyan boltban, ahol lehet kapni ilyen nagyítófóliát.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
titán
válasz lkksioskdl3 #57321 üzenetére
igen
A mifittel össze tud kapcsolódni a google fit, azon keresztül meg az összes 3rd party app.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
maestro87
őstag
válasz lkksioskdl3 #57415 üzenetére
Én Excel-ből csak a Microsoft által gyártottban bízom.
Annyira azért nem veszélyesek ezek, mert az egész műanyag, max elfüstöl ha nem bírja, erre készülni kell. Ha a mérőzsinór szigetelésében megbízol akkor mérhetsz hálózati feszt is, de feljebb feszültségben biztos nem mennék hiába 600 vagy 1000V-ot írnak rá. Alacsony feszültségen megpróbálhatod a 10A-t is abból nagy bajod nem lehet, csak a műszernek ha nem bírja. Ha gyakran akarsz 100V felett mérni, akkor vegyél inkább egy komolyabbat.De most nézem, hogy az én multiméterem is veszélyesnek van titulálva. Legalábbis hasonló kivitelű. De nem volt még vele gond, mondjuk 230V felett nem is mértem még vele, azt is csak kíváncsiságból hogy tényleg megvan-e mind a 230.
-
havri1
félisten
válasz lkksioskdl3 #58902 üzenetére
Kérdés, hogy csak az a5 méretet veszik figyelembe, vagy a szabvány postaláda "ajtajának" méretét is?
havri
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz lkksioskdl3 #58902 üzenetére
Szerintem nyílvánvaló volt, hogy nem fognak örökké altruizmusból 100-as csomag csodaszivacsokat és egyéb nagyméretű őrültségeket házhoz kézbesíteni. A kínai csomagok köszönő viszonyban nincsennek semmilyen csomagolási szabvánnyal, a lakossági levélfogadó infrastruktúra meg nem áruforgalomra lett tervezve.
Apropó - ha már ez felmerült - van valakinek tapasztalata óriás méretű postaládával, amibe 5-8 centi magas küldeményeket lehet dobni? Vagy ilyet max. egyedileg lehet?[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz lkksioskdl3 #59124 üzenetére
Valami olyan kellene, ami kiszedi az anyagból a koszt. Nem a felszínén van, hanem "benne"...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
válasz lkksioskdl3 #59130 üzenetére
Igen, a bőrcipőimet kétnaponta boxolom, immáron 18 éve, így abban eléggé profi vagyok, de nem tudom, hogy vajon milyen bőrápolási szabályai vannak egy bőrjakónak...
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
beelink
csendes tag
válasz lkksioskdl3 #61816 üzenetére
Hali, en is csatlakoznek, mar nagyon kozel allok hozza, hogy berendeljem, de ha valaki tud/hasznal jobbat ebben az arfekvesben akkor ne tartsa magaban.
-
ktommy91
addikt
válasz lkksioskdl3 #61864 üzenetére
MyGeek 1m-es 2.53, store kuponnal 1$ faragható. [link]
Nincs kerítés.
-
havri1
félisten
válasz lkksioskdl3 #61864 üzenetére
Ugreen-t vettem, most a másodikat, első hamar meghalt, alig tölt. Lapos verzió. Most rendeltem a másikat, ami hagyományos "kerek" kábel, 50cm, ma jött meg, tesztelem holnap.
Linket otthonról tudok.Predator2: 2db át igen, 2 még áll a vámon, pontosabban beérkezett celorszagba 5 napja..
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz lkksioskdl3 #61953 üzenetére
3 Ugreen van itthon, egyik döglött be, nem általánosítanék ennyiből.
havri
-
beg
veterán
válasz lkksioskdl3 #62535 üzenetére
Nem veszem annak, de ez nem ebbe a topikba való, míg a más boltok eddig is a témába vágtak, hiszen rendelésről, akcióról volt szó.
Ennyi erővel linkelhetünk telefon szétszerelési útmutatót is, mert miért ne és hátha hasznos lesz.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
kmarci25
veterán
válasz lkksioskdl3 #62668 üzenetére
Ezem van. Bluetooth vevő. Bő fél éve használom rendszeresen. Az autóban lakik, rá van kötve jack kábellel a fejegységre. Folyamatos lejátszása saccra 5-6 óra, töltés közben is lejátszik, és egy 2A-s töltővel 20-25 perc alatt feltölt. A minősége kifogástalan, van rajta mikrofon, tehát beszélgetés kihangosítására is megfelelő. Play/pause/léptetés előre hátra/hangosítás halkítás funkciók működnek. Két eszköz csatlakoztatását nem próbáltam. A hatótávról sem tudok nyilatkozni, mivel az autóban használom. Az egész 3-4 centi.
(Ha jól látom, amit te linkeltél az ki is adja BT-n a jelet, így az többet tud.)
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
padi68
senior tag
válasz lkksioskdl3 #62676 üzenetére
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
maestro87
őstag
válasz lkksioskdl3 #62676 üzenetére
Ahhoz én ilyesmi konnektorba dugható bluetooth adaptert keresnék.
De ha már ez a téma. Én egy ilyen Comfast márkájú wifi+bluetooth adapterrel szemezek. Az asztali PC-nek kellene vele wifi+BT támogatást adni. Csak aggódom a bluetooth 3Mbps sebessége miatt. Nem kevés az egy kicsit? Vagy zene továbbításra elegendő?
-
Beni2360
félisten
válasz lkksioskdl3 #62972 üzenetére
Hát ha AMD az alap lap és a slot kezeli a 4 gb és 800-s akkor nincs baj, bőven megérte az árát.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
HornedReaper
senior tag
válasz lkksioskdl3 #62980 üzenetére
Nekem régen az M2N nagyon háklis volt a ramokra.. Én inkább márkásat vettem volna, akár használtat, ami az Asus szerint is megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Azt hittem, hogy már csak nekem van használatban ilyen régi alaplapom
4 db 1 GB-os RAM-ot használok benne, elég jól megy, de ha neked beválnak ezek a RAM-ok, akkor lehet, hogy bővítek én is.
Majd számolj be a tapasztalatokról.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz lkksioskdl3 #62987 üzenetére
Én sima M2N lapba vettem tavaly egy 2GB-at, a 2 db. 512-es Kingmax-szal szépen együtt megy. Nem kellett cserélgetni a szlottokban őket semmit. Bedugtam az egyik üresbe és ment is egyből.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
senior tag
Ha beválik, ha nem, írd majd be!
Ugyan ilyen lapom van nekem is..
2Giga ram van benne, (2x1Giga GEIL Black Dragon) Anno úgy rémlik ez jónak számított..
Viszont ennyiért lehet kapna némi memót a több memó most jobban jönne szerintem....
No meg végre meg lenne a végső lökés a win újra rakásnak.. (Amikor kijött lett felrakva egy Win7 32Bit)
Bár lassan nem ártana inkább az egész gépet lecserélni.. -
kisskd
tag
válasz lkksioskdl3 #63216 üzenetére
Nem vagyok ilyen függő, csak 2 heti adagot összegyűjtenek ... amúgy meg a topic hibája ennek már jelentős része és nem is kell hurcolniuk, én megyek üríteni a postafiókot
-
nagyúr
válasz lkksioskdl3 #64151 üzenetére
Na, akkor nagyobb moka mint gondoltam
-
IG55
senior tag
válasz lkksioskdl3 #64148 üzenetére
Rákérdeztem az egyik üzletben, azt mondták, hogy nem volt még ilyen náluk.
-
Saccco
nagyúr
válasz lkksioskdl3 #65107 üzenetére
Arena? Nekem volt régen, jó volt.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz lkksioskdl3 #65111 üzenetére
Azt nem tudom. Már több, mint 10 éve volt olyanom, de nem tanított meg rendesen úszni, igaz nem is volt drága akkor. Kb. 2500-3000 forint közé tenném.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Beni2360
félisten
válasz lkksioskdl3 #65111 üzenetére
Az Arena szemüveg itthon olcsóbb én kb 2300 Ft vettem
-
DeFranco
nagyúr
válasz lkksioskdl3 #65378 üzenetére
ez maximálisan így van, rengeteget lehet tanulni az itteni viták jobbik fajtájából, sokkal több a megalapozott és hasznos információ mint a net túlnyomó többségén, még ha az adott esetben a téma szempontjából off is.
-
szjoci
őstag
válasz lkksioskdl3 #65386 üzenetére
Szó szerint pár forintból ki van pattogtatva mikróban, ha utánaszámolsz . Ettől max az olcsóbb ha kimész a természet lágy ölére és nagyítóval kipattogtatod egyenként ráfókuszálva a nap sugarát
-
dugesz77
őstag
válasz lkksioskdl3 #65386 üzenetére
Én egy ehez hasonlóval (az enyém fehér-fekete) pattogtatok évek óta. A tetejében ott a mérőkanál+ vajat lehet benne olvasztani. A belevaló pattogatni való meg ha jól emlékszem 300 Ft/Kg áron van az Auchan önkiszolgálós részénél. Néha nálunk is nagyüzemben készül. Vajas sós megy de próbálkoztam sült krumpli fűszersós változattal is az is bejött a családnak. Ennél olcsóbban nem hiszem,hogy ki lehet hozni. Ízre meg mindent ki lehet próbálni. És általában mindet sikerül kipattogatni nem marad egy csomó kakas mint a mikrósban. Bátrabbak ilyen pattogtatóval pörkölik a zöldkávét is. .
[ Szerkesztve ]
-
beelink
csendes tag
válasz lkksioskdl3 #65533 üzenetére
Hi, en is erre vartam nyar ota, de amikor kivetelesen van raktaron akkor altalaban joval dragabb, raadasul az afa ott log a levegoben. Vegulis alin volt 146EUR-ert szallitassal nemet raktarbol nemet cimre, es egy ismeroson keresztul eljutott hozzam. Ha hasonlo megoldas jatszik akkor erdemes alin is nezegetni, ott nagyobb a mozgas, gyorsabban frissitik a raktarakat.
-
Habsteve
tag
Fekete színű nem jó? Az pont van raktáron.
-
ablack
senior tag
Nekem a fehérre, amit linkeltél azt írja EU raktáron van.
[ Szerkesztve ]
-
andrisbandi
őstag
válasz lkksioskdl3 #65705 üzenetére
Gearbesten kérik , hogy adja meg a személyim és a bánkártyám
- Én nem mertem megadni, meg is írtam nekik. Azt mondák akkor visszaadják a pénzt és törlik a rendelésem. Így is lett.
Pár hét múlva újra vásároltam más dolgokat, többet nem kérték. Kb 1 éve volt.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
andrisbandi
őstag
válasz lkksioskdl3 #65867 üzenetére
Elég riasztó dolog ez (is) a Gearbestnél.
Sehol máshol nem kérték még, h küldjem el a személyim fényképét, vagy a bankkártyáét.- Az ügyfélszolgálatuk sokszor olyan, minha direkt ártani akarnának a GB-nek.
Nálam pl rendszeresen "kiharcolja az ügyintéző" a Paypal bevonását a reklamálásba. Ha nem lenne náluk PP fizetési lehetőség (és védelem), én biztos nem mernék a Gearbesten vásárolni.Ha lehet inkább a Banggoodon költekezek.
Példás az ügyfélszolgálatuk. Nagyon elégedett vagyok a panaszkezelésükkel.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
kmarci25
veterán
válasz lkksioskdl3 #65949 üzenetére
Működik, zöld falon nem színhelyes
Indítsd a refund-ot, vagy kérj egy újat. Azonnal.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
nagyúr
válasz lkksioskdl3 #65949 üzenetére
Hu erre en is kivancsi vagyok johet a cikk
-
RedCactus
senior tag
válasz lkksioskdl3 #65965 üzenetére
TV-t is kipróbálnád? Köszi!
-
syler123
veterán
válasz lkksioskdl3 #65965 üzenetére
Várjuk
Egy kis mérés is belefér? Érdekelne hogy 3-3,5m-ről mekkora képet vetít natívban, zoom nélkül. Persze ha nincs falra szerelve, vagy az is jó ha azt megírod neked milyen távolságból mekkora képet vetít, jó lenne kalkulálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás!Gamer PC! R9 5900X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest