Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most kaptam meg a playtest meghívást
-
Anonymus23
veterán
Nekem nagyon bejön a BF, és főleg a hajózás miatt. E miatt előrendelő is lennék, de ismerve az Ubinak a Multiplayerről alkotott fogalmát (lásd Division: csiterparadicsom) már most temetem én is. Nagyon kellemes csalódás lenne, ha tényleg játszható multis játék lenne, de komoly aggályaim vannak...
-
szami777
addikt
Black flag egyébként valamit nagyon elíndított, mert azóta halomra jönnek, illetve készülnek a kalózos (online) játékok. (Tempest, Blackwake, Sea Of Thieves, Naval Action, meg ez is), előtte meg kb semmi.
Kicsit tele lesz/van a piac, ami engem nem zavar, mert szeretem a kalózos játékokat, de a Sea of Thieves és a Blackwake nekem első körben szimpatikusabb, azok lesznek az igazi konkurenciák.
Ubi meg rohadt bátor, hogy sorban adja ki a multy only játékokat, bár gondolom olcsóbb a játék fejlesztése, ha a multy mellé nem csinálnak single-t, de akkor is.
-
lofagi
addikt
Gondolom azt akarják meglovagolni,hogy amikor volt a Black Flag, kb ezt a részt szerette mindenki a legjobban. Csak ugye az a kérdés, hogy azért szerette-e mindenki nagyon mert újdonság volt vagy valóban vágynak az emberek ilyenre, ezt majd az idő megmondja! Szerintem jó lesz ez. Viszont valóban nem látom,hogy annyira hosszútávú lenne a játék. Milyen tartalmat tudnak belepakolni? Cicomázod a hajóidat és kész? Nem mintha az nem lenne egy jó dolog, de kevés.
Bár meglátjuk mit hoznak ki belőle.
-
tixem
addikt
AC4 Black Flag AC nélkül
Micsoda ötlet. Pár hónapot adok neki
-
Bad Pritt
félisten
Na így utólag csak összehoztak egy multit a Black Flag hajós részének is.
-
Dilikutya
félisten
De kár érte. Multi, felpörgetett játékmenet géppuskát megszégyenítő ágyútűzzel. Pedig szép, jó lenne egy kalózos játék mindenféle misztikus lény nélkül.
-
szami777
addikt
Kalózos játék jöhet ezerrel.
-
lofagi
addikt
Bírom, hogy még meg se jelent, de már temetjük.
-
Zedz
addikt
A trailert és gameplayt nézve elkapott egy For Honoros utóérzés. Első hónap után negyedére csappant játékosszám, hibák halmokban állva, megunható gameplay.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest