Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Na ez ÁSZ volt! Bakker, sosem gondoltam volna, hogy valaha ilyet majd be mernek vállalni. De milyen jó már, hogy nem újságírók meg játékosok írják le, hogy milyen együgyű a legtöbb előadás, hanem maguk a játékfejlesztők parodizálják ki az pereputtyot
Le a kalappal a Devolver Digital előtt. Mondjuk a vége már nekem kicsit sok volt, elvinni ilyen szürreális-morbid irányba már nem volt vicces, bár ütős lezárás lett az egyszer biztos.
Ez a Ruiner meg régóta a wishlist-emen van, továbbra is nagyon dögösnek tűnik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
huskydog17 #13 üzenetére
Én vágom hogy paródia volt, de kicsit sok volt nekem. Utólag visszanézve mondjuk már jókat röhögök a dolgon, bár a fejrobbanás azért továbbra is WTF nekem.
-
huskydog17
addikt
Ez k*rva jó volt! Mesze ez a legjobb eddig az egész E3 alatt!
Látom itt sajnos sokaknál nem működik az irónia detektora! Nekik üzenem, hogy ez egy paródia volt! A "nagyok" műsorait parodizálták ki! És szerintem piszok jól csinálták, még sosem röhögtem ennyit egy E3 előadás alatt!
-
ASTON117
tag
Van olyan aki eddig is ismerte a Devolver marketingjét és nem szakadt a nevetéstől?
Én pedig már azt hittem nem tudnak meglepni.
-
J.Hetfield
aktív tag
Rohadt jó kis fricska
A nagy cégek megérdemelnek egy kis piszkálódást.
-
KaitouP
nagyúr
Mi a fene...
Lehet rosszul éreztem, de mintha kicsit kifigurázták volna a jelenlegi játékipart. -
vegitossj7
addikt
10/10
-
lofagi
addikt
Szerintem ez kiba..ott jó volt!
Na jó a vége talán már nagyon túlzás volt, de addig jó volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nézhető felvételről. Eléggé szürreális volt. o.O Most már csak pre pre show megy, ez este 6-ig tart, feleslegesen ne nézzétek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SunMount3r #5 üzenetére
Még mindig megy. Majd meglátod, milyen hülyeségeket csinálnak...
Talos-ról semmi.
-
Crytek
nagyúr
E3 szégyene eddig..én égek...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valakiknek nagyon elgurult a gyógyszerük. o.O
-
XuChi
addikt
Ez nagyon gáz.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Whell stand pro Logitech
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest