Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Na ez ÁSZ volt! Bakker, sosem gondoltam volna, hogy valaha ilyet majd be mernek vállalni. De milyen jó már, hogy nem újságírók meg játékosok írják le, hogy milyen együgyű a legtöbb előadás, hanem maguk a játékfejlesztők parodizálják ki az pereputtyot
Le a kalappal a Devolver Digital előtt. Mondjuk a vége már nekem kicsit sok volt, elvinni ilyen szürreális-morbid irányba már nem volt vicces, bár ütős lezárás lett az egyszer biztos.
Ez a Ruiner meg régóta a wishlist-emen van, továbbra is nagyon dögösnek tűnik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
huskydog17 #13 üzenetére
Én vágom hogy paródia volt, de kicsit sok volt nekem. Utólag visszanézve mondjuk már jókat röhögök a dolgon, bár a fejrobbanás azért továbbra is WTF nekem.
-
huskydog17
addikt
Ez k*rva jó volt! Mesze ez a legjobb eddig az egész E3 alatt!
Látom itt sajnos sokaknál nem működik az irónia detektora! Nekik üzenem, hogy ez egy paródia volt! A "nagyok" műsorait parodizálták ki! És szerintem piszok jól csinálták, még sosem röhögtem ennyit egy E3 előadás alatt!
-
ASTON117
tag
Van olyan aki eddig is ismerte a Devolver marketingjét és nem szakadt a nevetéstől?
Én pedig már azt hittem nem tudnak meglepni.
-
J.Hetfield
aktív tag
Rohadt jó kis fricska
A nagy cégek megérdemelnek egy kis piszkálódást.
-
KaitouP
nagyúr
Mi a fene...
Lehet rosszul éreztem, de mintha kicsit kifigurázták volna a jelenlegi játékipart. -
vegitossj7
addikt
10/10
-
lofagi
addikt
Szerintem ez kiba..ott jó volt!
Na jó a vége talán már nagyon túlzás volt, de addig jó volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nézhető felvételről. Eléggé szürreális volt. o.O Most már csak pre pre show megy, ez este 6-ig tart, feleslegesen ne nézzétek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SunMount3r #5 üzenetére
Még mindig megy. Majd meglátod, milyen hülyeségeket csinálnak...
Talos-ról semmi.
-
Crytek
nagyúr
E3 szégyene eddig..én égek...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valakiknek nagyon elgurult a gyógyszerük. o.O
-
XuChi
addikt
Ez nagyon gáz.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest