Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neks
tag
Egyet azért nem értek... Hogy, ha láthatatlan vagy, akkor az árnyékod, hogy látszódik?

-
johni86
tag
Eddigi részek is jók voltak. Főleg lanban. Nagy kedvenc lesz ez is
-
Kanczy
veterán
Nagyon meleg a pite... végre valami elfogadható recon játék. Főleg miután a Splinter Cell-ből értelmetlen árkád játékot csináltak.
-
zcool
aktív tag
Jó anyag...

-
pengegyerek
aktív tag
Nagyon jól néz ki várom már nagyon.
-
Sicilian
addikt
Jófélének tűnik..
-
ThaBoss
senior tag
Jó lesz, én már nagyon várom!
-
iBlast
aktív tag
bejövős

-
Ryuu
tag
Most akkor ez mégsem FPS lesz? Tuti, hogy lemaradtam valamiféle információról, hogy még ezt nem tudtam. Vagy lesz külső és belső nézet is?
Ezektől függetlenül, még így is tetszik, és várom, hisz az eddigi részek is odaba***sak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest