Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Úgy értettem az SSD-t meg memóriát, hogy ekkora mennyiségen, ami most van (256GB, vagy 16GB RAM) csak mosolyogni fogunk annyi év múlva már inkább, hogy ilyet is lehetett kapni.
Miele...Kinek van arra pénze
Amúgy pont nézegettem mostanában hűtőt, meg egyebeket, és kb az volt a tendencia, hogy ami funkciókban és fogyasztásban is tetszik, arra kevés garancia van, amire meg sok, az vagy nem tud dolgokat, amik kellenének nekem, vagy másfélszer annyit fogyaszt
Dragon3000: Nézd, még ha bedől a szerver és pár órával később tudom csak letölteni a játékot, akkor sem történi semmi igazából
És még valószínűleg úgy is gyorsabb, mint boltba menni a lemezes verzióért.
Nem tudom a Sony mennyit vesz le, biztosan vannak dealjeik a fejlesztőkkel. Viszont szerinted a nagyker meg a kisker mennyit vesz le a lemezes játék árából...?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Új előzetest kapott az Of Ash and Steel
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- ÚJ, 27% ASUS TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 192bit!!! Beszámítok!!!
- GIGABYTE RX 6600 XT 8GB GDDR6 EAGLE Eladó!
- GIGABYTE RTX 4070 Super Windforce OC 12GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (FOGLALVA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest