- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
igen és itt jön be, hogy a mai napig eszmélnek rá emberek itt is, hogy megszöktek a vga-k árai
ha neaggyisten' bárhol vesz az ilyen ember, nem feltétlen kell ismernie az árakat - az nem ütközik sem jogszabályba, sem törvénybe -
lehet valaki látta az msrp árat, a közben beesett diliről pedig nem tud, ha itt is sokan vannak olyanok akkor sejtheted teljesen laikusból mennyi olyan van
én pl nem vagyok egyáltalán képben telefonokkal, de már számtalanszor találtak be utcán ilyen-olyan új telefonokkal
95%-uknak egyáltalán nem tudom a piaci értékét, tehát ha megvenném sem tudnám hogy mennyivel alatta/felette adja a tag, ennyire egyszerű
megint más kérdés hogy nem veszek olyan dolgot amit nem ismerek, és pláne nem veszek random nimandoktól semmit - főleg mikor a legtöbbnél élből látszik hogy nemlopot' ( : terméket árul -
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest