Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
persze csak akkor, ha nem jelenik meg a Diablo 3
Amire azért van esély, tekintve hogy az SC2 se tart még sehol és mindjárt 2011. -
Quan-Chi
őstag
hát igen , ott azért van hogy kell szarakodni , pl a legidegesítőbb az volt hogy d10-el kapta az életpontot a harcos, volt még +4-es az állóképessége szóval szintenként d14 életpontot kapott de lehet hogy nem kapta meg mindent és akkor el kell utasítani az ajánlatot és újra rendezni azt a szintet minden skill és feat -et újra felvenni ( egy Wizardnál ez különösen szar mert a magas Int miatt sok skill pontot kap ) és valamikor meg kell csinálni 20x is
-
Quan-Chi
őstag
én imádom a szerepjátékokat , de a diablo -t utálom
mondjuk a dungeonsiege se szerepjáték inkább H&S de egy NWN-el még most is eltudok időzni
-
Djuree
félisten
válasz
Sirandrish #62 üzenetére
hogy csináltad azt
engem csak singli érdekel, leszarom a battle.netet (az csak SC2-ben érdekel)
-
L3zl13
nagyúr
Egész jól hangzik az új Dungeon Siege...
A Dio3-ról már tudom, hogy nem fog érdekelni, de ez egyre jobban izgat. -
Djuree
félisten
válasz
Sirandrish #55 üzenetére
hallottam az új peccsről olyat hogy meg lehet változtatni a felbontást 1024x768-ra, feltettem csak ezért a gémet meg a peccset, de nincs is ilyen opció
pedig így még megért volna egy misétamivel inkább tudnék játszani az a dio1. az sokkal jobb mint a 2. csak win7-en nem megy
-
Quan-Chi
őstag
már én is viszketek hogy jöjjön kifele
-
törölt tag
nagyon jónak tűnik.....
-
AtHoS
nagyúr
Próbáld ki egyszer multiban a dio2-t (ott is lehet ám egyedül menni!!!).
Vannak csak bnet-en elérhető dolgok is ugye (mindenféle mod nélkül értendő), amikkel sokkal erősebb karaktert lehet építeni.Na meg közben elég érdekes ismeretségeket is lehet kötni (ami vagy hálás vagy nem, de biztosan megmarad majd az emlékeidben jó hosszú időre
)
-
InVino86
aktív tag
Kivancsi lennek erre az Onyx Engine-re énis el akarok ájulni a graftól
-
Gude
senior tag
Nagyon szép ,de a Diablo 3 is nagyon várós
-
csaabz
őstag
Én erre kíváncsibb vagyok, mint a Diablo 3-ra...
-
Findzs
addikt
ide vele kategória
a diabló nem érdekel annyira
kb. egyszinten van a kettőde mondjuk ha egy warcraft 4 jönne ki akkor tuti félreraknám a ds3 és a dio3 -at is mint a sicc
-
Malachi
veterán
na ezért hajlandó lennék megint csúcsgépet építeni. a Diablo3-ról meg ne is beszéljünk, mert lábremegést kapok.
-
rolkaDb
aktív tag
Nem mondom, hogy rossz.
-
Quan-Chi
őstag
imádtam az első részét, sajnos a második jóval a várt alatt teljesített de a 3. rész remélem frankó lesz
-
Integra
titán
úúúúáééééááááááááááááá, ez lesz a játék a diablo3-ig!!!!
persze ez is majd jön valamikor.. -
Djuree
félisten
nekem 2,7-nél feljebb nem bírja
de elég az is...de már használtan olcsó egy 4magos is...
nortberg: vistát hanyagold, win7 kell neked, 64 bit, nekem is az van, ezerszer jobb mint a pista
sztem proccot cserélj, a vga elég...habár nekem megy minden játék majdnem fullon ezzel a proccal is
-
nortberg
csendes tag
Hali, énis imádtam az 1-2-t, többször is végig toltam.
A kérdésem az lenne szerintetek: C2D 2,1GHz, 2GB ram, Gainward 250 GTS, max 1280x1024- elég lenne-e, vagy kezdjek gyűjteni? (A procit 2,66-ig tudtam húzni, utánna fagy.) -
InVino86
aktív tag
válasz
Sirandrish #25 üzenetére
hát úgy h nem írnak több játékot. Úgy kellene minden kategóriában ahogy ollie kolléga. Szem az RPG részt lefedte
Dupla lézerkard a menő. Ranged hozzam se tudott erni mert elnyelte a lovest
-
InVino86
aktív tag
válasz
Sirandrish #23 üzenetére
Oracle XE adatbázis elszállt pontosan 3x is visszaállíthatatlanul a vinyóm miatt, szal a sémát meg a játékokat újra kell csinálnom pedig már megvolt. Progiból már listáztam a játékokat és rá is tudtam menni mindegyikre infoért, mert olyan lesz. Csak most az adatb része mehet előről, de van haver aki feltölti majd. Sémát létrehozom ő meg feltölti a játékokkal. Eddig vmi 305 játék van.A jéték info része meg wikis lesz elméletileg, szal szerkeszthető lesz a bejelentkezett ember által.
Hmm amugy DS1 volt a legjobb többször végigvittem, lézerkard mod volt a tuti
-
InVino86
aktív tag
Ez mocsok jóó lesz, várós.
Sirandrish: Mocsok nagy gáz van agyfaszt is kaptam de mocsok hamar, majd elmondom.
-
Djuree
félisten
na ez frankó lesz! az 1 nagy kedvencem volt, a 2 már nem volt olyan jó, remélem ez jó lesz megint....
Sirandrish: azért a dio az egy más játék. mindkettő akció rpg de kb. ennyi közük van egymáshoz
itt csapatban játszol, a dio-ban meg egyedül pl...nagy különbség...
-
Sirandrish
legenda
Szerintem igazi kultusza PC-n van ennek a stilusnak..és szerintem a DS fejlesztői is így gondolják, éppen ezért PC-től várják az eladások javát..legalábbis én így gondolom..
És ugye ha egyidőben jelenik meg a Dio-val akkor a PC-s eladások jó részét el is felejthetik.Én már nagyon várom mindkét játékot de egy percig sem gondolkodnék hogy melyiket vegyem meg ha egyszerre jönne ki a 2..épp ezért ne is jöjjön egyszerre
-
nofi
addikt
válasz
Sirandrish #18 üzenetére
Persze ez nyilvánvaló, de egy szóval nem említettem a blizzardot. Szóba került, hogy mennyire elvágnák maguk a DS fejlesztői ha közel egyszerre adnák ki a Diablo 3-mal a játékot, mire felhoztam, hogy szerintem annyira nem lenne csúfos vége köszönhetően a multiplatformos fejlesztésnek.
Én egyébként nem tartom olyan egetverő nagy dolognak a Diablo 3-mat, még akkor sem ha az első és második rész is évekig lekötött... -
Sirandrish
legenda
Igen de a Blizz azt nem érezné meg és pont azért nem mert a Dio meg PC only..
Szóval a Blizz magasan szarik rá hogy melyik játékból mennyi fogy a konzolokra mivel ő nem fejleszt oda..Ergo ettől függetlenül még a Diablo jönne ki győztesen mivel a konzolos eladások a Dio-t nem befolyásolják a DS-t PC-n meg tuti kevesebben vennék meg mint a Diot.
-
Ez tényleg nagyon pofás lesz.
Videó nincs róla valahol? -
Razuel
aktív tag
Konzolon kevés a hack'n slash?
Csak egy párat akkor: darksider, dantes inferno, bayonetta, dmc, gow.. Igaz ezek nem olyan tipikus rpg játékok de attól még hack'n slash. Az viszont tény, hogy sokan venni fogják ezt konzolra..Egyébként nekem legalább annyira várós mint a dio3. Jó lesz, jó lesz csak jöjjön már!
-
-
Isee
senior tag
válasz
Sirandrish #10 üzenetére
Nahszóvalakkor:
Hogyha egy időben jönne ki a 2 játék, akkor globálisan kb. sokszorosa lenne a Dio3-nak az eladása, mint a Dungeon Siege 3-é
És ez ugye a DS fejlesztőinek nem lenne a legjobb, magyarán a szerencsétlenségekün lehetne röhögni, hogy egy időben akarják felvenni a versenyt a Blizzard-dal, amit nyilván valóan elbuknának. -
Isee
senior tag
válasz
Sirandrish #8 üzenetére
"Dio ellen nincs esélye"
Épp ezért lenne poénSzerk: Bár az igazat megvallva nagyon szerettem a DS2-t is, de a Dio2+LOD-dal sokkal többet játszottam
-
Isee
senior tag
De az lenne a legnagyobb poén, hogyha egyszerre jönne ki mind2
-
Vistaboy
veterán
Valóban igaz, hogy sokszor hallottunk már olyan híreket, miszerint 2012-ben jön a Diablo 3, azonban egyrészt még a CD Galaxis is 2011-et ír, másrészt pedig a Dungeon Siege 3 is eléggé kezdetleges állapotban volt a beszámolók alapján, így arra sem lehet mérget venni, hogy kijön 2011-ben.
Úgy értettem, hogy mindenképpen előbb kellene ahhoz kijönnie a Dungeon Siege 3-nak, hogy kellő érdeklődés legyen az irányába. Legalábbis szerintem.
Hacsak nem annyival a Dio 3 után jön, amikor már kijátszottuk azt.
-
Sirandrish
legenda
Akarom ezt a gamet de nagyon...imádtam az első 2 részét is viszont ne menjen már a Diablo kárára..
-
bartucc
addikt
Az azért szép lesz ha a Diablo3 2012-re várható leghamarabb. Ne legyen már ez is Duke Nukem Forever kategória. (egyszer kész lesz, hogy mikor ki tudja....)
-
Sicilian
addikt
Az lenne a legjobb, ha mindkettő jönne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- PlayStation 1 / 2
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Nyaralás topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest