Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Kimerítő válasz volt és egyetértek. Remélem egyszer felzárkózik a linux többi oprendszer mellé minőségben és kezelhetőségben is, hogy szélesebb körben elterjedjen. Végül is a mostani meg az ezelőtti generációk is (itthon) DOS és Windows alapokon nőttek fel (esetleg C64, de azt ne vegyük ide) így nehéz is lenne azt feltételezni hogy a linkben látottaknál jobban elterjedjen, de szerintem ha más húzóerő nincs is, azért a játékok meg tudnák lendíteni ezt a platformot is. Amúgy mindenben igazad van.
Sőt, egy MAC szinte csak itthon presztízs márka, ha megfigyeljük, kint amcsiban majdnem a felébe kerül, még jó hogy sokan használják....
-
kriszpontaz
veterán
Ebben is igazat adok, én a szoftveres alapokra értettem. Az is OK, hogy nagyobb a felhasználói bázis, és a MAC javára szól az optimalizáció. Szerintem a linux platformon is sokat dobna ha több játék jelenne meg rá.
Ja és a hardver variáció? Win alatt is temérdek hardver kombináció van, mégis gond nélkül futnak a játékok rajta. Az egész csak a meghajtó program és normális hardver támogatottságot kíván, jelenleg az nincs meg.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
osztraksajt #3 üzenetére
Ez így van, de főleg azóta amióta a steam elérhető MAC-re is, vagyis nekem azóta tűnt fel nagyon. Én a linux és a MAC platform közti hasonlóság miatt gondoltam, vagyis inkább értetlenkedem, miért is jelenik meg olyan kevés játék rá...(vannak jó alkotások) pedig díjaznám, még ha ugyanannyiba is kerülne mint a WIN verzió szerintem lenne rá vásárlóközönség.
-
kriszpontaz
veterán
Persze lehetne ezt mondani az összes eddig megjelent MAC játékra.
-
kriszpontaz
veterán
Ennyi erővel kiadhatnák akár linuxra is, nem hinném hogy olyan nagy dolog lenne átírni.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest