- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Notebook hibák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A hírek szerint 10%-ot vásárolna az Intelből az USA
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz
RoyalFlush #15 üzenetére
Jelentem, én is itt vagyok. [Igaz, 8 évesen toltam ki először, egyike volt Heroes3 mellett első PC-s játékaimnak
De van jobb is. Öcsém 3 évesen vitte.]
Én azért várom a folytatást, már ha ezt "folytatásnak" lehet majd nevezni. Maradjunk annyiban, hogy új Duke játék.
Ha egyszer elkészül... De már annyi ideje csinálGATják... eh, azért remélem az engine folyamatos fejlesztése is munka alatt áll.
-
törölt tag
válasz
RoyalFlush #15 üzenetére
Én spec játszottam vele, pont ezért egyáltalán nem várom a folytatást...
-
antikomcsi
veterán
válasz
RoyalFlush #15 üzenetére
Itt vagyok!
Én csak 2000-ben játszottam vele előszőr, de nagyon tetszett akkor is.
Azt hiszem ha mégis lenne új rész, nem szabad abba a hibába esni, hogy túl sokat várunk el a játéktól, inkább csak élvezzük a zúzós zenét, és a disznók darálását.
Bár valahogy úgy érzem, hogy ennek még csak a demójával sem idén fogok játszani.
Ennyi hardver és api generáción át nem lehet fejleszteni egy játékot, érzésem szerint most is teljesen előlről kéne kezdeni.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
RoyalFlush #15 üzenetére
jelen!
egyébként jó is lenne... a Stalker SoC kikerült már a produktion hellből (sőt Pripyat már alapból se bugzott), itt az ideje, hogy Duke is megjelenjen.
-
Enton
addikt
válasz
RoyalFlush #15 üzenetére
Jelentkezem. Habár én csak egy vagyok a sok közül.
Viszont a kiszivárogtatott videok alapján ha azt betudják fejezni ugy ahogy akkor kinézet nekem már az is jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest