- Videós, mozgóképes topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen TV-t vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Amazon Kindle
- Átlátszó, vezetékmentes YUNZII klaviatúra numerikus paddal
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
DA: O-n mit lehet egyáltalán folytatni?
Nekem a játékos karakterem meghalt, illetve a főellenség megsemmisült. Mit lehet ezen még folytatni, és minek? Ez egy lezért sztori..
Szerinted azok a tömegek, akiknek bejött a DA: O és emiatt rohantak venni DA2-t, azok nem rohantak volna a boltba egy Bioware nevével fémjelzett, a Dragon Age univerzumában játszódó gémért?
Dragon Age: The Kirkwall ChroniclesSzerintem igen...
J.
-
joysefke
veterán
válasz
Menthirist #17 üzenetére
A DA2 sem volt rossz, csak az zavart hogy előre lehetett szaladni az emberek kapcsolataiban (tehát sok dolgot nem játékbeli időszakhoz kötöttek), így át lehetett pörgetni a kapcsolati részeket elég hamar. Egyébként az első részhez képest valóban visszafejlődés volt számomra is, de ennek ellenére korrekt is játék volt.
Igen, nagy divat volt fikázni a DA2-t,mivel valóban nem ért a DA1 nyomába, ráadásul más hősökkel egy teljesen máshol játszódó a DA1-hez nem kapcsolódó sztorit nyitott. Emiatt szvsz szerencsésebb lett volna nem Dragon Age 2-nek, hanem mondjuk Kirkwall Chronicles-nek nevezni.
Ennek ellenére azt mondom, hogy a DA2 minden hibájával eggyütt egy jó és szorakoztató RPG volt, érdekes sztorival, jó mellékszálakka és pontosan annyi tartalommal, hogy még véletlenül se lehessen beleunni.
A demója egyébként pocsék volt, jobb lett volna ha ki sem adnak demót hozzá.
J.
-
joysefke
veterán
Remélem ez nem egy új Skyrimet leszl. Arra egy teljes óra után ráuntam
félek, hogy a harcrendszer tovább fog romlani, már a DA1-et sem éreztem elég összetettnek, a DA2 harcrendszere meg egy hack-'n-slash összevisszaság volt, na ha itt még elmennek Skyrim irányba, mi lesz abból?
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen routert?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest