Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Érdekes. Előrebocsátom, nem ismerem a Pixel mobilokat, de erre mi szükség volt? OTA-n keresztül nem jött volna meg? Nekem is jött most az "1000 éves" P10-emre OTA, de szerencsére nem cse**te el a Google Pay-t.
(#174) st6969
"Erre gondolsz?" - igen, erre. OK, de akkor ha fizetsz, nem ugrik fel a Google Pay-es értesítés? Illetve, ha vissza szeretnéd nézni a költéseidet, akkor azt hol találod? Mert én utóbbit csak a Google Pay-ben tudom megnézni." ... akkor nem ez az áthúzott piros kör lenne, hanem oda is lenne írva, hogy letiltva."
Milyen telefon / rendszer ez? Lehet utána kéne nézni, hogy mi az áthúzott karika és a letiltás között a különbség. Fura ez így nekem, na -
-
SpongyaBob
veterán
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... távolítsam el és adjam újra hozzá. Jó lesz."
Ez olyan szempontból pozitív, hogy nem pattintottak le. Gyak. elismerték, hogy működnie kellene. Esetedben az sem lehet kifogás, hogy "felhekkelted" a Google Pay-t (mert alapból rajta van a telefonodon). Kíváncsi leszek a folytatásra ...(#93) st6969
" ... NFC-vel+GPay-jel fizetni a boltban, és erre a Curve jó esetben alkalmas, akkor miért a Revolut kártyámat adjam hozzá, amit egyébként egy Raiffeisenes kártyával töltök?"
Az a baj, hogy ez - hangsúlyozom, tapasztalatom szerint - igazából a bankon ill. a kártya kibocsátóján múlik. Tudtommal Magyarországon egyik banknál sincs Google Pay támogatás (bezzeg az Apple Pay, hogy rohadjanak meg ...). Mindegyik a saját sz@ros alkalmazását reszelgeti. Nem akarnak közös megoldást. Illetve az OTP most előjött ezzel a QR-kódos fizetéssel, de az egy más tészta.
Szóval, itthon az egyetlen esélyed a Curve. Az pedig, ha működik, az azért király, mert akkor onnantól már minden (is) működik (ugye, a Curve "mögé" téve). A Revolut szo*pás, trükközni kell vele, és ha nagy nehezen összejön, az akkor is "csak" a Revolut.(#95) hard74
" ... viszont az OTP-s kártyáról 2x van levonva. Curve appban "Declined" a státusz."
És a Google Pay-ben mi látszik? -
<Adamsky>
nagyúr
Innen idéztél? A komment szekció csak nekem nem jön be (pedig 16 hozzászólást mutat jelenleg)
Szerintem ezt úgy kell érteni, hogy bekezdés első fele - hogy az Európai Gazdasági Térség bármely állampolgárának elérhető lesz a Curve Google Pay alatt - 2020 év végére várható. Most ezen dolgoznak...
Írtál már nekik a support@curve.com -ra? A helyedben én megtenném, és bemásolnám nekik az általad is idézett szöveget. -
<Adamsky>
nagyúr
Azon alapból rajta van a Google Pay? Mondjuk logikus ... Google, de ha meg onnan nézzük, hogy más készülékekre csak akkor lehet feltenni, ha a megfelelő régióban vagy ... pfff. Nekem ez picit logikátlan. Azt azért megteheted - egy "kényszerített leállítást" követően -, hogy alkalmazás adat törlése, és frissítések törlése. Aztán újra lehet próbálkozni ...
-
Lehet megint korlátozzák mint anno....
Anno még Samsung Pay-jel használtam a Curve kártyát a GearS3 órámon. Aztán csináltam egy FR-t a telón, utána már én sem tudtam sokáig újra aktiválni a Curve kártyát... Aztán megint megnyílt a kiskapu pár hónapja...
Bár nem értem még mindig, mi értelme korlátozni...
-
<Adamsky>
nagyúr
Ez te írtad (te vagy ikerinagy)? Nos egyfelől igaza van a válaszadónak (nincs nálunk Google Pay, úgyhogy kussoljunk, ha valami nem megy), másfelől pedig számos ellenpélda van arra, hogy bizony UK-n kívül is működik a Google Pay + Curve. Akkor meg?
Az is megérne egy misét, hogy ha már tényleg nem fognak fizikai kártyát küldeni, akkor mi a jó eget tud azzal a magamfajta kezdeni? OK-OK, neten lehet vele vásárolni, de ezért pont nem rendelnék Curve-öt.
Szóval lehet "rugózni", de ha nem megy, - ill. nem tudod magadnak megoldani, - akkor a support-ra nem lehet támaszkodni.
Egyébként mi a kártyád BIN száma?Tudom-tudom, nem vagyunk nagy piac, de a Google, Curve, Revolut és társaik szerintem akkor tennék a legjobban, ha támogatnák ezt a "kis térséget", konkurenciát állítva ezáltal a helyi nagyoknak (pl. OTP). Különben a büdös életben nem lesz itt Google Pay.
-
-
<Adamsky>
nagyúr
-
zsola400
aktív tag
A Gpay hivatalosan nincs Mo. így ők nem fognak vele foglalkozni. A Curve-nek írjál ők talán többet tudnak segíteni, habár én is írtam nekik de csak sablon szöveggel válaszoltak, ismert hiba, csak kevés embernél fordult elő, majd javítják....
Neked mi a Curve kártya első 8 bin száma? Az enyém 5375 9100. A Curve szerint ezekkel megy a Gpay: UK BIN 5375 9000, 5375 9005, 5375 9100, 5375 9120. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... ma délelőtt még vásároltam vele."
NFC-vel, ill. Google Pay-en keresztül? És mikor nem ment, és elindítottad a Google Pay-t, akkor mit láttál? Eltűnt a kártya vagy csak már nem volt rá aktív az érintéses fizetés? Nagyon fura. Ha, "csak" az a gond, hogy nem jön SMS, az akkor esetleg próbáld meg azt, amit Divinity írt. Előtte / utána érdemes lenne törölni az app. data-t a Google Pay-nél, esetleg újra telepíteni. -
<Adamsky>
nagyúr
"Eddig simán ment."
Bocsi a buta kérdésért, de ha eddig ment, akkor, hogy "romlott el"? Törölted a kártyát a GPay-ből? Én egyszer - nem is olyan rég - vettem fel a Curve kártyám és azóta is szépen működik. Mikori a Google Pay-ed? Lehet frissíteni kéne. Jelen pillanatban a június 29-i v2.112.312533666-os a legfrissebb (én is ezt használom). Ha, ez sem segít, akkor lehet nem úszod meg, hogy írj nekik. Ugyanis most már hivatalosan is mennie kellene. Azt persze nem kell hangsúlyozni, hogy te Magyarországon vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Update 2 (2021.09.07):Többen is jelztétek, hogy elérhető az alkalmazás mostantól Magyarországon is! Innentől az...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Egyedi ékszerdobozka
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest