- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem nagyon bejött az első rész grafikája. Illett a játékhoz. El se tudnám képzelni egy normális realisztikus grafikával. Ez áll jól ennek a játéknak. A másik dolog meg hogy el sem ketdtem volna a játékot ha noncs benne lopakodós mód.
valszeg ezzel a cikkben szereplő jobban kiélhetjük magunkat öldöklés közben dologgal valszeg találkozni sem fogok első menetben mert ott megint non lethal és stealth lesz. -
VinoRosso
veterán
Én abszolút nem éreztem nehéznek lopakodva, sőt könnyebbnek inkább az alacsony káosz miatt. Baromira élveztem, ahogy fentről figyelve az útvonalakat ki kellett dolgozni a különféle megoldásokat szedjem le egyesével a járőröket, mindegyiket lekapatam még akkor is ha elég lett volna egy blink a továbbhaladáshoz. Amiket én fejlesztettem az az altató lövedék, blink, void gaze,meg a slowmo , ezekkel simán végig lehet vinni úgy hogy nem gyilkolsz.
-
wolfman
veterán
válasz
[Prolixus] #19 üzenetére
Nem, a befejezésnél pont, hogy a sok ölés miatt büntetett.
Egyetlen darab véletlen ölés miatt is már a második befejezést kapod.
-
[Prolixus]
addikt
Nem, a befejezésnél pont, hogy a sok ölés miatt büntetett. Mondjuk ez volt az egyetlen dolog, ami nem tetszett benne...
Az való igaz, hogy a gyilkolásra több képesség volt. De ha belegondolsz, lopakodáshoz nem is nagyon lehet olyan sok képességet társítani. Általánosságban egy játék ilyen dolgokat adhat neked, ha lopakodni akarsz: Falakon átlátás és/vagy valami spéci hallás, hangtalan mozgás, láthatatlanság/camouflage, vagy valami olyan képesség, amivel elérhetőek olyan helyek (és útvonalak), amivel más dolgok nem, hangtalan, távolsági fegyver (akár kábító, akár halálos), testek eltüntetésének lehetősége, közelről hangtalan gyilkolás/kábítás. Kb ennyi, ha valami még szóba jöhet, az az adott játék speciálisabb megközelítéséből következhet (nem gondolok itt semmi konkrétra amúgy).
Na ezek nagy része megvolt a Dishonored-ban. A lopakodásnak végül is pont az adja a "zamatát", hogy szűkös erőforrásokkal, türelmesen, a környezett maximálisan kihasználva haladsz előre. Ha lopakodáshoz is lenne egy nagyon vérbő képességskála, akkor kb. értelme nem lenne, mert nem lenne benne kihívás...ha valamit elcseszel, nosza, előkapok gyorsan valami képességet, aztán korrigálom a hibát (visszapörgetem az időt, kitörlöm az engem észrevett emberke memóriáját, hangtalanná teszem, hogy ne tudjon kiabálni és szólni a társaknak...whatever).
Xaels
A nem volt túl tekervényes enyhe kifejezés, volt benne egy pici fordulat, a többi nyílegyenes volt, és ahogy írod, semmi különleges nem volt benne. Mondhatni lapos volt. Viszont a játéknak nem is ez volt a lényege. Hanem a fantasztikus pályadizájn, a sokféleképpen megoldható problémák, a kenyérre kenhető atmoszféra és a fantasztikus hangulat. Ahogy írták is (talán pont nem ebben a topicban, nem tudom már), grafikailag ronda volt a játék, de művészileg elképesztő.
-
GypsFulvus2
őstag
-
wolfman
veterán
válasz
CriticalHit #16 üzenetére
Úgy értem, hogy lopakodva ezerszer nehezebb volt a játék, ami még nem is lett volna baj, csak akkor a lopakodós képességek lettek volna többen. Én úgy éreztem, hogy az ölési mechanizmust jobban díjazta a játék. Na de hátha majd itt máshogy lesz.
-
CriticalHit
addikt
Nem. Inkább volt a lehetőségek és a választások tárháza, szerencsére. Sokkal izgalmasabb és nagyobb kihívás lopakodással, gyilkolás nélkül (0 káosszal) megcsinálni a küldetéseket. Ráadásul a testőrség volt parancsnokához a felesleges vérontás sem illik, arra jött a szintén kiváló 2x DLC. Bár én ott is inkább lopakodtam.
-
Xaels
félisten
Jó játék volt az első is, bár annyira azért nem is volt szerintem kiemelkedő. A történet nem túl tekervényes, eléggé sablonos bár a körítés adott neki egy hangulatot.
Ami viszont szerintem még feljebb emelhetné a folytatást, ha a két karakterrel lehetne COOP-ban játszani. Nekem van más cím ami jobban érdekel Novemberre.
-
Jöhet, jó lesz ez.
-
VinoRosso
veterán
Iszonyatosan jól néz ki. A harcrendszer a Bioshock 2-ére emlékeztet, szerintem minimum el is éri majd annak a színvonalát.
-
ribizly
veterán
válasz
hitvanyalak #11 üzenetére
Arra fel kellene upgrade-lni, de még meggondolom, hogy azzal vagy modokkal menjek e... Valami jótanács melyiket érdemes inkább?
-
Scholes9
nagyúr
Baromi jól néz ki
-
ribizly
veterán
Annyian dicsérik az első részt, hogy csak ki kell pörgetnem már. Anno megvettem, de valami más elvitte róla a fókuszt, így abbamaradt, de akkor most előveszem ismét.
-
RyanGiggs
őstag
"A Dishonored első része egyesek szerint grafikailag nem volt egy etalon"
Etalon ugyan nem volt, de még ma sincs semmi baja, normálisan néz ki. Pont mostanában vettem megint elő, már az utolsó dlc-t nyomom, Delilah nyomában!Nekem a Dishonored van olyan jó játék, mint a BioShock!
Tehát a 2. része, így látatlanban is az év játéka lesz!!
Remélem magyar felirattal fog ez is megjelenni. -
Šolaire
veterán
Jöhet,első részt is szerettem.😃
-
TTTotya
senior tag
válasz
hitvanyalak #1 üzenetére
Nekem is nagyon várós.
-
hitvanyalak
senior tag
Ha ez is olyan jól sikerült lesz,mint az első rész,akkor megvan a 2016-os év játéka is számomra
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest