Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Minden feltétel??? Sztem ma már nem ritka az a megoldás, hogy a router mögött egy NAS van központi tárolóként, és az összes PC, teló, stb. csupán kliens. Egy NAS igényli a kábeles kapcsolatot, és sztem egyébként is praktikus minimalizálni a Wifin kapcsolódó kliensek számát. A külső elérés még megoldható, mert DDNS -re be lehet regelni egy telót is, de a fix belső IP kiosztás nem tudom, hogyan valósítható meg. Az meg alap az eszközök egymás közti kommunikációjához. Szóval, amit írsz, az csak úgy hozható össze egy ilyen rendszerrel, hogy a teló hotspotjához egy párhuzamos dual band router csatlakozik, ami a LAN portjain, és a másik Wifi modulján továbbítja a jelet. Ez sztem minden, csak nem praktikus. Miért jobb ez, mint egy olyan, korlátlan csomag, aminél nincs eszközmegkötés, közvetlenül mehet megosztó célhardverbe?
Új hozzászólás Aktív témák
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Eladó: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/512 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest