Új hozzászólás Aktív témák
-
Lei559
tag
Gondoljatok csak bele.. anno sokkal drágább lett volna úgy a "konzolos diablo" project , h 360ra és ps3ra is megírják.. főleg úgy h fogalmuk sem volt arról a dologról , h mit szól majd a konzolosok többsége.
Megalkották - rohadt nagy siker lett.Most ha már mecsinálják ps4-re úgy , h tuti siker a játék és X1re már aligha lenne bonyolultabb kidobni akkor miért ne tenné meg..?
Egyébként rengeteget játszottam mind a 3 diablo résszel. PSXen imádtam.. de mondjuk azt , h akkor még annyira kicsit voltam h kb mindennel így voltam amiben csontváz vagy zombi volt..
Majd rengeteget játszottam a D2vel és a D3al is PCn. Most a PS verzióval nyomom.. ééés szerintem rohadt jó lett. Teljesen HandS feelinge van nálam. Persze nem is vagyok már az a nagy"HC" player a heti 8-10 óra játékidővel.
Na de a lényeg , h hiába tagadja a blizz.. teljesen logikátlan lenne ha kihagyná az Xbone-t. Bár kíváncsi lennék , h milyen lenne azzal a joyal..
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Attól függ mire vágyik Az Elite is jó lesz remélem, de én pl pöcsös korom óta vágyok egy olyan scifi témájú multi játékra, ahol egy hajót többen irányíthatunk coopban.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
-
Diopapa
addikt
Ott volt még a Priveteer (nekem all time best), a Freelancer (mai napig modolják) stb.. De egyébként igen, álmokat árul rászorulóknak (pl nekem).
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Mister_X
nagyúr
Mélysége? LoL. Mélyen kellett imádkozni értelmes dropokért (nem mintha most nem kellene) és mélyen kellett csökkentenünk az igerküszöbünket a grindparadise miatt.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
Diopapa
addikt
Mondjuk Chris Roberts lassan iparágat épít erre. Szerinte a mai playerek bénák, mert a játékok miatt nem szorulnak rá, hogy ügyesebbek legyenek, semmi kihívás. Persze lehet, hogy csak PR, de én is így érzem.
-
kona005
senior tag
Nem értem az összefüggést, csak PC-n lehet jó egy játék irányítása és mi van ha én jobban szeretem a kontrollert és nekem úgy könnyebb. Az irányítás szapulása megy állandóan PC-sek részéről, nekem jobban fekszik kontroller. Ez meg egyéni probléma, de én ugyan olyan teljes értékű játékosnak érzem magam.
[ Szerkesztve ]
-
doddy
tag
csak nekem szúr szemet az ára? Ez ilyen megszokott ár? kb 23e Ft OOOO
www.greencoating.eu - Festék és csiszolástechnika Egyedi bevonatrendszer kidolgozás, gyártás akár 5-10-15-20 év garanciával.
-
-
-
törölt tag
a d3 mindig is konzolra kívánkozott, amikor kijött, és láttam, hogy mennyire egyszerű lett a d2-höz képest, már akkor éreztem, hogy a konzol lesz a fő célcsoport.
ez lehet jó vagy rossz, pc-s szemmel elég nagy csalódás, de így döntött a blizzard, ez van... (a d4-et viszont tuti nem fogom előrendelni látatlanban, az tuti.) -
.LnB
titán
Szóval sem mondtam, hogy csak PC-n jelent meg.
(#11) kona005: Mikor kijött a játék sokkal nehezebb volt, megnéztem volna, hogy akkor hogy boldogulsz Inferno szinten egy konzolon.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Változik a világ. Nehezen tudok jellegzetesebb PC játékot mondani a Diablo szériánál. Erre ma már ott tartunk, hogy a magukat Hardcore gamereknek tituláló emberek is konzolon tolják. És a Vlog felében arról ecsetel, hogy az ő életét mennyire meghatározta a Diablo 2 még régen.
Ugyan már. Igen szerintem a hardcore gamer még mindig PC-n játszik (kivéve azzal nem, ami nem jelenik meg rá )[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
-
.LnB
titán
Nemrég egy Diablo 3-al foglalkozo Vlog alkalmával a kedves készítő, hardcore gamernek titulálta magát. Majd leült konzol elé tesztelni a D3-at. Mert egy Hardcore gamer konzolon Diablózik ugye, ez alap
Nem is tudom én mi lehetek mikor a megjelenéskor Inferno-n a DH-el Így kite-oltam és szenvedtem napokig
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
A PS3 kiadás is így bukott le, szóval szerintem jön az X1-re is tuti.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest