- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lei559
tag
Gondoljatok csak bele.. anno sokkal drágább lett volna úgy a "konzolos diablo" project , h 360ra és ps3ra is megírják.. főleg úgy h fogalmuk sem volt arról a dologról , h mit szól majd a konzolosok többsége.
Megalkották - rohadt nagy siker lett.Most ha már mecsinálják ps4-re úgy , h tuti siker a játék és X1re már aligha lenne bonyolultabb kidobni akkor miért ne tenné meg..?
Egyébként rengeteget játszottam mind a 3 diablo résszel. PSXen imádtam.. de mondjuk azt , h akkor még annyira kicsit voltam h kb mindennel így voltam amiben csontváz vagy zombi volt..
Majd rengeteget játszottam a D2vel és a D3al is PCn. Most a PS verzióval nyomom.. ééés szerintem rohadt jó lett. Teljesen HandS feelinge van nálam. Persze nem is vagyok már az a nagy"HC" player a heti 8-10 óra játékidővel.
Na de a lényeg , h hiába tagadja a blizz.. teljesen logikátlan lenne ha kihagyná az Xbone-t. Bár kíváncsi lennék , h milyen lenne azzal a joyal..
-
kona005
senior tag
Nem értem az összefüggést, csak PC-n lehet jó egy játék irányítása és mi van ha én jobban szeretem a kontrollert és nekem úgy könnyebb. Az irányítás szapulása megy állandóan PC-sek részéről, nekem jobban fekszik kontroller. Ez meg egyéni probléma, de én ugyan olyan teljes értékű játékosnak érzem magam.
-
doddy
tag
csak nekem szúr szemet az ára?
Ez ilyen megszokott ár? kb 23e Ft
OOOO
-
törölt tag
a d3 mindig is konzolra kívánkozott, amikor kijött, és láttam, hogy mennyire egyszerű lett a d2-höz képest, már akkor éreztem, hogy a konzol lesz a fő célcsoport.
ez lehet jó vagy rossz, pc-s szemmel elég nagy csalódás, de így döntött a blizzard, ez van... (a d4-et viszont tuti nem fogom előrendelni látatlanban, az tuti.) -
.LnB
titán
Változik a világ. Nehezen tudok jellegzetesebb PC játékot mondani a Diablo szériánál. Erre ma már ott tartunk, hogy a magukat Hardcore gamereknek tituláló emberek is konzolon tolják. És a Vlog felében arról ecsetel, hogy az ő életét mennyire meghatározta a Diablo 2 még régen.
Ugyan már. Igen szerintem a hardcore gamer még mindig PC-n játszik (kivéve azzal nem, ami nem jelenik meg rá)
-
.LnB
titán
Nemrég egy Diablo 3-al foglalkozo Vlog alkalmával a kedves készítő, hardcore gamernek titulálta magát. Majd leült konzol elé tesztelni a D3-at. Mert egy Hardcore gamer konzolon Diablózik ugye, ez alap
Nem is tudom én mi lehetek mikor a megjelenéskor Inferno-n a DH-el Így kite-oltam és szenvedtem napokig
-
oriic
HÁZIGAZDA
A PS3 kiadás is így bukott le, szóval szerintem jön az X1-re is tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Diablo III hamarosan megérkezik PlayStation 4-re is, néhány áruház azonban már XBOX One kiadásra is vesz fel előrendelést.
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- PlayStation VR2
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest