Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
pronyo
tag
Megpróbálom lassan írni, mert látom nem érted

Amit leírtam továbbra is az én véleményem, nekem fontos az ár/érték arány és ezt figyelembe is veszem mikor vásárolok.
Lássuk a megjegyzéseidet sorrendben:
1. Ár/érték aránya nem csak a drága terméknek lehet rossz, hanem egy olyan terméknek is ami ugyan olcsó, de nem képvisel értéket... Ráadásul amikor vettem az iPad-ot - ha már egyfolytában ezzel példálózol - akkor még nem volt ennyi alternatíva a piacon csak a Acer és az ASUS (meg állítólag a Samsung, de az nem volt kapható Magyarországon, csak a 7"-os ami nem volt megfelelő a kis felbontása miatt) ahol mindegyik drágább volt mint az iPad 2!!! (nem véletlenül tarolja le a piacot az Apple)
2. Fejleszthetőség alatt az is benne van, hogy pl. a 24" IPS monitorom nem kell "kukáznom", ha új hardvert veszek, míg itt a billentyűzetet és az egeret leszámítva (amit kétlek, hogy megtartana bárki is) mindent cserélned kell!
Új platform vásárlásánál itt rá vagy kényszerítve, hogy mindent cserélj, míg asztali gép esetében ez nem igaz (pl.: ha kell az új platform, akkor veszek egy alaplapot, processzort, esetleg videó kártyát is, de a többi komponens maradhat, ráadásul nem kell mindent cserélnem ehhez, fejleszthetek alaplapot+processzort, vagy csak videokártyát is)Ez a mindent ki a "kukába", ha igénylem a fejlesztést hozzáállás az pocsékolás amit én személy szerint rühellek, de emberek vagyunk, így mindenki más és más!
3. A játékokról meg annyit, hogy én a saját magam által preferált játékokat tartottam szem előtt, mikor a véleményemet közöltem és ezekhez a mobil GPU-k ezeken a felbontásokon használhatatlanok (ami használható ilyen felbontáson az NASA költségvetési körbe tartozik
)!
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac 24" M1 tökéletes állpotban, dobozában
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- DDR5 Gamer PC - I5 12400f, RTX 3070, 16gb RAM
- Gamer PC - i5 11400f, RTX 2060 SUPER, 16gb RAM
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)!