- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyX_
őstag
Én is olvastam az írást.
Nekem Ati 4250 + 6470 páros van a HP laptopomban, de hogy is mondjam a hp, nem igazán foglalkozott a driverek kiadásával.Az egész azzal kezdődött, hogy muszáj volt új laptop után néznem, mert az iskolai programok a p4-es gépen nem igazán mentek jól.
Az is hozzátartozik az egészhez, hogy igen sokat sem akartam költeni új laptopra, ezért választottam a HP G6-1117sh-t 110k-ért.
Papíron jónak tűnk a teljesítménye, mondjuk amikor néztem, akkoriban ez volt jó áron + a pénzügyi keretbe még éppen belefért.Rátérve a kártya váltásra:
Pl játékok indítása előtt mindig nekem kellett váltani, hogy a 6470-t használja, sose volt automatikus a váltás, mondjuk ez elfogadható lett volna, de az egész utána lévő dolog már nem.Amikor kezdtem leszedni a drivereket, akkor 2 videokártya driver volt fent, persze a legújabbat szedtem le, majd később láttam kiraktak egy frissebbet, de az nem igazán működött, később le is került a hp oldaláról és ezzel ennyi volt a win7-re való driver kiadás erre a laptopra.
Kijött a win 8, itt is meg mutatta a hp, hogy nem foglalkozik sokat a driverrel, felraktak a support oldalra 2 videokártya drivert, persze mindegyik ugyanolyan verziójú volt és természetesen a 6470-t támogatta, de a 4250-t nem, mivel nem volt benne a driverbe így én nem tudtam használni.
Jeleztem is ezt, de nem is foglalkoztak vele, szóval magamra maradtam ebben és elkezdtem megoldást keresni.
Volt az, hogy használom a win 7-es drivert, de pl az IE-ben a flash videok "villogni" kezdtek/win 8 pdf olvasó is hasonlót produkált, és ez nem kártya hiba volt, mert win 7-nél ez a hiba nem volt.A win 8.1-ről nem is beszélek, mert ehhez már nem volt jó a win 7-es driver, így csak azt használhattam, amit az eszközkezelő talált, de itt nem lehetett váltani ugye a 2 kártya között, szóval sok értelme nem volt az egésznek, pedig a win 8.1 nem volt rossz a laptopon, de sajna így vissza kellett térni win 7-re.
Röviden ennyi lenne az én kis történetem a dual graphics témájával kapcsolatban.
Ez számomra kicsit drága tanulópénz volt
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Z690 Extreme félkonfig
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy Watch 6 44mm GPS Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest