Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
válasz
Baryka007 #25 üzenetére
Pl Videokartyak, rendben minosegibb alkatreszt kapnak, de azok az alkatreszek is ugyan ugy megpusztulhatnak 3 ev utan mint mas VGA-k, vagy alaplapokon lévők, vagy barmilyen mas termekeken levők. 3 ev utan meg már nincs garancia arra hogy 3 es fel evet is kibir. Tuningra meg pláne.
Termeszetesen Felső kategoriában, ahol a Rog is jelen van.Az uj konfigba, Még nincs, még jelenleg csak egy Corsair LPX van Dualba. ugy volt hogy olyat veszek (azt is szigoruan QVL alapljá ) de nem akarok mellélőni, mivel a TR/Ryzen nagyon Haklis a ramokra... inkabb ha kell 10x is atgondolom.
Vasarloi véleményeket, forumokat szoktam elotte olvasni, osszevetem az adott ram hogy megy más Ryzenes TR-es gépében. -
Walter_White
senior tag
Én sajnos ezt a ROG témát még mindíg nem tudom emészteni, és valószinüleg késöbb se.. számomra ez csak egy matrica amivel + felárat el lehet kérni és hogy a ha meglátják sokan azt hogy ROG "Republic Of Gamers" - akkor sokan már ugranak is rá - ez kimondottan játékra van stb... felsőkategoriás csúcsminőség. Akár most ezekkel a ramokkal, akár alaplapok terén, akár más kiegészítők terén.... Én mindíg először megnézem mi az amit tud, miért kell kifizetnem a felárat más lapok\ramok\kiegészítőknél, és az alapján választok, de valahogy a ROG mindig alulmaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest