- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
válasz
Baryka007
üzenetére
Pl Videokartyak, rendben minosegibb alkatreszt kapnak, de azok az alkatreszek is ugyan ugy megpusztulhatnak 3 ev utan mint mas VGA-k, vagy alaplapokon lévők, vagy barmilyen mas termekeken levők. 3 ev utan meg már nincs garancia arra hogy 3 es fel evet is kibir. Tuningra meg pláne.
Termeszetesen Felső kategoriában, ahol a Rog is jelen van.Az uj konfigba, Még nincs, még jelenleg csak egy Corsair LPX van Dualba. ugy volt hogy olyat veszek (azt is szigoruan QVL alapljá ) de nem akarok mellélőni, mivel a TR/Ryzen nagyon Haklis a ramokra... inkabb ha kell 10x is atgondolom.
Vasarloi véleményeket, forumokat szoktam elotte olvasni, osszevetem az adott ram hogy megy más Ryzenes TR-es gépében. -
Walter_White
senior tag
Én sajnos ezt a ROG témát még mindíg nem tudom emészteni, és valószinüleg késöbb se.. számomra ez csak egy matrica amivel + felárat el lehet kérni és hogy a ha meglátják sokan azt hogy ROG "Republic Of Gamers" - akkor sokan már ugranak is rá - ez kimondottan játékra van stb... felsőkategoriás csúcsminőség. Akár most ezekkel a ramokkal, akár alaplapok terén, akár más kiegészítők terén.... Én mindíg először megnézem mi az amit tud, miért kell kifizetnem a felárat más lapok\ramok\kiegészítőknél, és az alapján választok, de valahogy a ROG mindig alulmaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Strix Z270F GAMING eladó! OEM
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest