2018. július 18., szerda

Útvonal

Hírek » Memória rovat

DDR4 memória ROG tanúsítvánnyal

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A GeIL új DDR4-es Evo X RGB moduljai a világon elsőként kapták meg ezt a minősítést.

Hirdetés

Új memóriamodulokkal jelentkezik a GeIL: ezek az Evo X családot egészítik ki, és Evo X ROG névre hallgatnak. A sorozat kettes és négyes kitekben kerül forgalomba, 8 GB-os egységekkel, azaz az előbbi esetben 16, az utóbbiban pedig 32 GB-nyi teljes kapacitást kapunk, 15-17-17-35-ös időzítésekkel, 1,35 voltos feszültség mellett. Természetesen valamennyi esetben támogatott az XMP és persze az Aura Sync is, amelyhez külön csatlakozót kapunk a modul egyik oldalán – míg a másik oldalán egy másik konnektor a külön RGB csatlakozóval nem rendelkező alaplapoknál használható a LED-ek tápellátására a ventilátorcsatlakozón keresztül. Ez utóbbi esetben a színeket a modul tetején található kapcsolóval lehet szabályozni.


[+]

Eddig egyébként kevés az újdonság, a ROG tanúsítvány azonban nyújt némi extrát: egyrészt a hőelosztó lemez egyedi szürke színt kapott, másrészt felkerült a modulra a ROG logó is – harmadrészt pedig ROG alaplapokkal párosítva kihasználhatjuk az ehhez tartozó egyedi XMP profilt is, amelyet kifejezetten ROG lapokon teszteltek.

Elérhetőségről és pontos árakról egyelőre nincs információ, de szinte biztos, hogy a tanúsítvány megszerzésének költségét a vásárlónak is meg kell majd fizetnie.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.