Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz
MasterDeeJay #17 üzenetére
Hádde több pontot érsz el az xy teszten(vagy nem)
lehet villogni vele, arra van.
-
Sanyix
őstag
válasz
MasterDeeJay #13 üzenetére
Mindig ez van... ddr2 megjelenésekor, a ddr400 alapon rommáverte a 800-as ddr2-t. Most is így van, csak most ddr3-al. De minek fejleszteni ha már ígyis bőven elég? Meg nem is kell megvenni, és nemlesz elpazarolt sávszél
-
Sanyix
őstag
válasz
MasterDeeJay #9 üzenetére
Nemtom mit miért kevés az a 6-7 gbyte/sec... azt sem használja ki semmi, hacsak nem szerver. Nézd meg otthoni felhasználásban csúcskategóriában mindenhol a core2-k az überek, azt egy sima elsőgenerációs a64 is elveri a legtöbbet memória átviteli sebességben (imc miatt), azt mégis a core2 a jó. Én most váltottam ddr2-re, semmi értelmét nem látom hogy valaha átálljak 3-ra, amd rendszernél tök8, ígyis annyi fölösleges memória sávszéle van, amit nagyon sokáig bőven elég lesz.
Egyébként ddr2 800-ba énis csx ramokat vettem, hozzák a 7-8 gbyte-sec sávszélt alapon, és az alap 1,8volt is elég volt neki (mert olvasom hogy egy rakás ddr2 800 ram pedig nem indul az alap 1,8v-n, vagy nem stabil). Ja meg ócsó is volt
Újabban meg az everest is ilyen vicc szerű 1 sec teszteket nyom... annyi idő alatt a ccpuid sem vette észre hogy vissza kéne tenni az órajelszorzót 5x-ről 11,5-re
először néztem is hogy mi ez a 3-4 gbyte/sec-es fos... bár 1 ghz proci órajeltől, meg 200 mhz-s ddr2 órajeltől ez is jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest