Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SSD kibeszélő
- LG LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Ja, értem. Én sose szóltam be hogy rossz lenne, így okuk sem volt lassabb csomagba áttenni, sőt inkább azért csesztettem őket hogy tegyenek nagyobba. Kimérettem a vonalat, többször is, mindig azt mondták hogy max 18Mbit amit bír így nem tudnak átteni a 25Mbites csomagba, a saját érdekemben. Mondtam nekik hogy nem érdekel a saját érdekem, az érdekel hogy abban a csomagban 5Mbites feltöltés van
és ez csak jobb haverral videoszerkesztéshez küldözgetni anyagot mint a 768Kbit
de akkor se. Most meg jött a levél, hogy örömmel tájékoztatnak, a jelenlegi sávszélemet díjmentesen megnövelték 20Mbitre.Ha lenne upc vagy digi akkor én is váltanék, de ez gyakorlatilag majdnem zsákfalu, így ide nem hozzák ki. Így sem panaszkodhatom a sebességre ahhoz képest hogy falu.
Vettem 20m utp kábelt, kipróbáltam úgy hogy közvetlenül lentre kötöttem be a modemet 15m telefonkábel és 2 toldó kihagyásával, kb. 0.2-0.3Mbitet javult a letöltés. Az én modemem és a kölcsönkapott, már tényleges adsl2+ modem között is van kb. 0.5Mbit különbség a le és 0.2Mbit fel irányban. Így, ha lent van a modem akkor a kölcsönkapottal 14.04/0.91Mbit a sebesség. Fent, az eredeti elrendezés szerint 13.7/0.91Mbit, illetve a saját modemmel 13.2/0.73Mbit.
Arra gondoltam tesztelni kellene komolyabb modemmel is, az eredmények láttán egyébként is úgytűnik érdemes lecserélni. Hátha hozna még + letöltést. Mire lenne érdemes?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SSD kibeszélő
- Torrent meghívó kunyeráló
- LG LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Eladó NAS HDD - WD Red 8TB 3.5" 5400rpm 256MB SATA3 (WD80EFAX)
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- AJAZZ AK820 PRO Billentyűzet
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és ez csak jobb haverral videoszerkesztéshez küldözgetni anyagot mint a 768Kbit