Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
N3gro
aktív tag
Sziasztok!
A Tripla csomagban 15/1-es DSL csomagom van a ténél, ami kb. 3 hónapja kezdett el szakadozni. A szakadás estefelé szokott előjönni (van amikor több mint tízszer) - ilyenkor a router kezelőfelületén a kapcsolat megszakítása, és az újrakapcsolódás megoldja. Router és szűrő nélkül is ugyanezt produkálja.
A hibát már bejelentettem, amit a port újraindítás sem oldott meg, így azt továbbították egy műszakis embernek. Felhívott és azt mondta, hogy nagyon rossz nálunk a vonal minősége, így csak azt tehetem, hogy átmegyek egy másik csomagba. De ő csak 7 szakadást látott egy hét alatt, amennyit nálam egy este alatt szokott produkálni!
A következők lennének a kérdéseim:
1. Az alábbi képek alapján megtudnátok állapítani, hogy tényleg olyan rossz-e a vonal minősége?
2. A hűségszerződésem még nem járt le, ha átmegyek egy kisebb csomagba (DSL alap 5M), akkor mennyit kellene fizetnem? A honlapjukon az új előfizetőknek 3850 Ft-ot, a régieknek 5600-at írnak?
3. Újabb 1 évet alá kellene írnom, vagy simán átmehetek?
4. Tudtok esetleg valamilyen alternatív megoldást? Sajnos nálunk csak ADSL van, így a vonalas telefont is fizetem, amit nem is használok.Az alábbi screenshotokat tegnap készítettem:

Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Építő/felújító topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Battlefield 6
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Yettel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- iPhone 14 128GB /Akku 85%/Független/Újszerű állapot/
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- JBL STAGE 2 9634
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest