Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tikshow
addikt
válasz unrealnoise #13 üzenetére
Lehetseges, hogy ossze lehet hackelni, de hivatolasan ez egy erezeklo.
-
unrealnoise
senior tag
Khm. Ez nem feltétlen lesz így is. Értem én, hogy a HTDC eszköze nagyobb térben való mozgást tudna "lekövetni", de gondolom simán be lehetne fogni arra is a kamerát nem? Ha olyan a kamera, akkor azt a képet meddig tartana kirakni a panelra?
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
tikshow
addikt
válasz unrealnoise #11 üzenetére
Az a kamera a szobába elhelyezett infra lézerek érzékelésére van és nem arra, hogy láss vele.
-
unrealnoise
senior tag
válasz clyvejhamma #10 üzenetére
Most láttam két képet a HTC Vive-ről és azon van kamera elöl. Ez tök jó, mert két verseny, játék akármi között nem kell levenni a cuccot ha inni akarok valamit és nem kiborítani. Erre nem láttam még megoldást, vagy bármi alternatívát a Rift-től.
Kinézetre még mindig a Rift tetszik jobban. Letisztultabb, könnyebb etc.
Speckóra ahogy nézem semmi különbség nincs a kettőnél. Mindkettő ugyanaz a felbontás és ugyanaz a Hz szám. Szenzorok meg mittudomén.
Nálam a Rift szimpibb, mert elterjedtebb lehet, olcsóbb is lesz, és több játék már most is támogatja... meg jobban is tetszik ugye. Csak az a kis kamera kellene rá.
-
clyvejhamma
aktív tag
A Crescent Bay óta azért "megszületett" a végleges rift.
Állítólag az semmivel nem gyengébb mint a Vive prototípus. Kényelmesebb, szebb és gyártósoron van. A Riftnek állítólag szebb a képe, a Touch kontroller sokkal kényelmesebbnek látszódik, bár a pontossága a beszámolók szerint elmarad picit a Vive-tól. A mozgástér egyértelműen kisebb a Riftnél és azok a VR demók, amik kihasználják a Lighthouse képességeit tényleg nagyon nagy élményt adnak. ( Bár egy második kamerával a Rift is bővíthető lesz). Sajna nekem nincs dedikált VR szobára lehetőségem, úgyhogy marad majd a Rift[ Szerkesztve ]
-
Kristof93
senior tag
Pedig a jelenleg a vive sokkal nagyobb elmeny mint a crescent bay rift. Jobb kep, sokkal nagyobb mozgaster, jobb controller, nagyobb latoszog.
Ez az exkluzivozas (vive/rift/morpheus) viszont nagyon nem jo. Elobb legalabb biztositani kellene, hogy a vr ne bukjon meg, s utana szivatni a vasarlot.
-
TESCO-Zsömle
félisten
És a Toshiba cuccával mi a helyzet?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
unrealnoise
senior tag
súlyra és komfortra mondom. nézd meg az oculust meg ezt a képen. [link]
Ezerszer kényelmesebbnek, könnyebbnek néz ki az Oculus Roft. Ha olcsóbb is lesz, és jobban is néz ki, pont le fogom tojni, hogy esetleg valamiben picit, nagyon picit jobb lesz a HTC-s VR.
Panelekben, kijelzőkben, képességekben nem lesz szerintem nagy különbség, az eddigiek alapján.
DE: kontroller terén még lehetnek érdekes dolgok. Tetszik a HTS/Steam tapipados megoldása is, de az Oculus analóg karos, kényelmesebb verziója sem gyenge...steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
Hiftu
senior tag
válasz unrealnoise #2 üzenetére
Amikor a fejeden van, akkor úgyse látod. Egy jó VR környezetben el is kellene felejtened a külvilágot.
Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
centrino
aktív tag
Az év harmadik hónapja március. Az után jön csak ki.
Valve. Harmadik.
Jön a Half-Life 3!!! exclusive Vive VR
-
Buky87
tag
Az lett volna a csoda, hogy ha nem késik valamivel a Valve.
-
unrealnoise
senior tag
Új fejlesztői csomag?
Egy biztos, nem tudom biztosra, de remélem nem ez a design marad a végletes. mert buszmábbnak túnik jóval mint az OR. Ha nem ez a végleges (gondolom csak nem), akkor meg nem értem, miért nem azzal "reklámoznak, promóznak". Már én is inkább az OR felé hajlok. Jelenleg jóval nagyobb a támogatottsága, és sokkal pofásabban is néz ki...
-
menpee
aktív tag
Kezdődik! Apa kezdődik! - Avagy hogyan fognak indulni a konzumer VR szemüvegek a következő generációs videókártyákkal együtt.
,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest