Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
Hát erre biztos nem! Minden chromebook le van zárva alternatív OS telepítése előtt. Némelyiket meghackeltek, hogy Ubuntu (vagy Chrubuntu) fusson rajtuk, de Windowst tudtommal még egyikre sem sikerült felrakni. Két chromebookom is volt/van, de még nem találkoztam olyan alkalmazassal, ami akar csak az első generációs chromebookoknak is fejfájást okozna. A Chromebook Pixel is, meg ez a gép is nagyon durva overkill erőfitogtatás. Értelme nincs.
-
Lehet hogy szűklátókörű vagyok,de nem értem mi értelme Chrome OS alá felsőkategóriás hardver.
Van olyan program erre az OS-re ami igényli?
Windowsnál fel se merülne bennem ez a kérdés,de ott azért van pár munkaterület (és a hozzá tartozó programok) amihez kell a vas.
Komolyan kérdezem a hozzáértőket! -
Don77
tag
Ezt a "régebbi" pixelt valahonnan be lehet még szerezni?
-
Végre épeszű arányú kijelzőt tesznek bele. Már ha tényleg megvalósul...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az egyelőre még Eve kódnéven futó projekt két fontos újdonsága az ujjlenyomat-olvasó és az Asszisztens lehet.
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- 16" macbook pro m1pro.
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest