Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
Na most ez már mennyire kötözködős... sokat nem számíthatott amit kiküldtek.
Ami a spammelés megállítását illeti, talán a leghatékonyabb a spam hatására vásárlás visszaszorítása. A fos médiában pl. ezt is sulykolhatnák a parasztok fejébe: aki spam hatására vásárol, annak büdös lesz a szája. Vagy mit tudom én. (Vagy... törvényileg sajnos nem megoldható, de hatékony módszer lenne, ha lennének spammerek, akiktől hogyha rendelsz, akkor felmennek a lakásodra és alaposan fossávernek.
Mindez óriási médiahisztériával. Mindjárt kevesebben mernének spammelőtől vásárolni... Persze rögtön rendelnék vkienk a nevében akit utálok,
szóval mégsem jó...) -
dajkopali
addikt
-
Belba
őstag
Tényleg itt lenne már az ideje, hogy komolyan megbüntessék a spam-küldőket!
És azok is büntetésre számíthat(ná)nak, akik "vizsgálódás" vagy "felmérés" címén küldenek ki 469 millió spam-levelet!!!
Elképesztő, hogy a "felmérést" végzőknek nem jutott eszükbe, hogy ők is fokozzák a levélszemét hegyet?!
Lehet, már nem is a spamküldők leveleit törölgetjük órákig a postafiókjainkból, hanem különböző "felmérések" próba-leveleit?

-
Siera
senior tag
érdekes.ezen nem is gondolkoztam.azt hittem csak idegesítésképp küldenek dolgokat
-
-
-
Wyll
őstag
Szerintem:
- Mitől működik, miért létezik a spam-ipar?
- Azért, mert megéri. Valószínűleg nagyon is.
Ha nem érné meg, nem csinálná senki. De csinálja. Tehát megéri. Tehát még mindig bőven elegen kattintanak a hirdetésekre, csatolmányokra, nem szűrik a leveleiket, és hisznek az ígéreteknek. Amíg ez nem változik, amíg megéri, addig a spam-ipar is létezni fog.A jó hír: (fentiek alapján) a létezése csak rajtunk múlik. (Vagy ez inkább rossz hír?
) -
hemaka
nagyúr
Lehet beállok spammernek
nemám 
-
finest
addikt
Senkit sem zavar az egész cikken végigvonuló kampányozás?
A kampány jelentése a magyarban hadjárat. Lehetne - legalább itt-ott - akár vizsgálatnak is fordítani, vagy esetleg felmérésnek és akkor nem lenne ilyen bikkfanyelvű az egész cikk.

-
S.J.M.
senior tag
Eszméletlen, hogy vannak még emberek akik bedőlnek ezeknek a spamoknak (és nem is kevesen). Egyáltalán ki az aki megnyit egy ismeretlen exe fájlt?

Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mindez óriási médiahisztériával. Mindjárt kevesebben mernének spammelőtől vásárolni... Persze rögtön rendelnék vkienk a nevében akit utálok,
szóval mégsem jó...)

)