Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyönyörű
Pont jókor jött.
-
Fr3eWar
őstag
Ha lemegy 25k alá a 2gigás 1600-as dominatorok ára akkor veszek még egy 3mas kit-et. Annó a DDR2-mélypontján vettem 16ért 2x2dominator 1066-ot és másfél évvel később adtam el 27ért
-
Srodney
senior tag
válasz
mclaren777 #21 üzenetére
de,már hogyne várnánk,a memória piac nem olyan mint a vga piac hogy minden hónapban új dolgok jönnek.emlékezz csak vissza a ddr2-esek milyen olcsók voltak anno....hamarosan generáció váltás és árcsökkenés.én azért bízom abban hogy lesz olyan olcsó a ddr3 is mint ddr2 volt...
-
RocknRolla
csendes tag
itt a jó alkalom ddr3ra váltani
-
Televan74
nagyúr
Én idén márciusba megvettem a 2*2GB DD21066 -at a másik 2*2GB mellé, ugyanolyan ramokat sikerült szereznem dupla áron. És a buldózerig nem is tervezem a váltást.
-
Akybron
aktív tag
Na tessék.
2 napja volt nálam komplett gépcsere (A floppy maradt kb), és árcsökkenés van.
Jövőre akartam cserélni, de hirtelen akadt egy vevő az eddigi gépemre. -
TK36
aktív tag
Akkor eljött az én időm. Végre válthatok DDR1-ről DDR3-ra. Vagy mikor érdemes inkább, várjak még 1-3 hónapot? És most egy átlag felh. gépbe mennyi RAM-ot érdemes pakolni, venni?
-
Recon666
Közösségépítő
Így tovább, úgy is most készülök venni.
-
mrhitoshi
veterán
Érdekes a helyzet. Ha a DDR2-s memóriámat jobb áron el tudom adni majd, mint most, akkor lehet cserélek. Csak kérdés, hogy ki veszi meg ?
-
DemonDani
addikt
Eddig vártak a DDR2 kipucolásával, gondolom mostanra eléggé kiapadtak a források, és úgy döntöttek elég volt
-
fagy53
nagyúr
Abu85 - kösz a címjavítást, jobb lett!
-
bartucc
addikt
-
zolyee
tag
jól jön ez most főleg hogy a közeljövőben tevbe van véve a dd3-ra való átállás.
-
Djuree
félisten
így volt ez a ddr2-vel is, akkor a ddr1 árak mentek fel, most is elég drágák még..megvettem anno a 2x2 giga ddr2-őt 40k-ért, utána 2 héttel 20k volt ugyanaz
-
RootRulez
félisten
A jóárasított ddr3 az jó.
-
mclaren777
senior tag
Én meg júniusban vettem 4 GB DDR3-at 35.000 Ft-ért.
Gondoltam hogy éppen csúcson vannak a memória-árak, de ha éppen kell - mert mondjuk akkor raksz össze egy új konfigurációt, akkor nem mindig vár az ember egy fél évet, hogy vagy csökkennek az árak vagy még esetleg emelkednek nem?
-
Oliverda
titán
$250-ért már van prémium 2x4Gb kit. Egy hónapja még ugyanez $350 volt...
-
MPowerPH
félisten
-
proci985
MODERÁTOR
Ddr2 tényleg lassan kifut, már egy ideje ddr3mas az összes kurrens lapkakészlet (persze, am2+ és lga775 még játszik, de az első inkább áthidaló megoldás volt, a másodikra pedig max belépők között van újdonság).
én meg amikor két éve olcsók voltak a ramok (nem, 3 éve ilyenkor még 4giga drága volt, karácsony körül a geil bd 800cl5 ment 28ért) vettem a lapba egy második 4gs kitet is, szóval ddr2 fronotn már nem is tudnék hova fejleszteni.
viszont, ha majd egyszer váltok ddr3ra, ott is szeretnék soksok memóriát a gépbe, és szeretném ezt olcsón. szóval növeljék csak azt kapacitást
-
mephi666
nagyúr
válasz
antikomcsi #2 üzenetére
ez úgy hangzik, mint a "mínusz húsz százalék árengedmény"
én ezen szoktam röhögni... ha mínuszos az engedmény, akkor az már nem engedmény, hanem áremelés
na, mindegy... én még várok a ddr3-mal mert szerintem nem érne meg egy alaplapcserét, még akkor sem, ha esetleg jóáron el tudom passzolni a ddr2-t...
-
geogabcsi
tag
A hazai nagykerek is kiürítik a DDR2-es memóriáikat és a DDR2-es memóriát fogadó lapjait. A DDR3 memóriák árai, így 1 héten belül érezhetőek. Egy dollár, euro, forint kedvező alakulása tovább csökkentheti ezt és a 4Gb-os modulok megjelenése még inkább csökkenti az árakat. Aminek természetesen örülünk, mivel az új Intel i3,i5,i7, AM3 platformok is csökkenni fognak a kereslet miatt.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Remélem december közepe fele vagy január elején már érezhető lessz az árazás (csökkentése?
) ha igen akkor jókor jönne
-
bartucc
addikt
Pont most vagyok processzor csere előtt... Ha maradok az LAG775-nél, akkor E6xxx a 45nm-ek közül. De ha nem, akkor ha már 5-6 ezret rááldozok, akkor átmegyek AM3-ra.
Majd hogy nem olcsóbban tudok váltani DDR3-ra
-
capulet75
addikt
Ha valaki látja csökkenni a Dominator GT árát szóljon gyorsan nekem.Bár hogy az nem csökken mostanában az tuti.
-
Angel1981
veterán
válasz
antikomcsi #2 üzenetére
Igen, valóban nem teljesen helyes a mondat!
-
fagy53
nagyúr
válasz
antikomcsi #2 üzenetére
A csökken az árazás azt jelenti, hogy egyre kevesebb memóriának adnak meg árat, azaz akár ingyen elvihető, mert annyi van belőle! Ez tényleg jó hír, kíváncsi vagyok nálunk is így működik-e a dolog? Félő persze, hogy észbekapnak majd az illetékesek odakinn és és újra beindul az árazó mechanizmus.
Az sajnos még a címből nem derül ki, hogy a beárazott memóriák árai nőnek vagy csökkennek. -
Trolluska
tag
csak az a helyzet, hogy az akkori árak sem voltak reálisak, hanem erősen önköltségi vagy az alattiak. A Samsung lenyomott mindenkit mert volt hozzá elég tőkéje. A fél piac bedobta a törülközőt. Most megint ez lesz a helyzet, néhány év és abszolút monopol helyzetben lesznek. Szóval nekem az egyik szemem sír, a másik nevet. Most frankó, hogy olcsón vehetek memóriát, de néhány év múlva ennek kamatostul megfizetjük az árát
-
Morden24
nagyúr
Vajon ez a SODIMM-ekre mennyire vonatkozik? Gondolom semennyire.
Pedig ha jól lemenne az ára, jövő évben vennék 2x4Gb-t a notiba -
14adam
addikt
még jó,hogy most váltok ddr2-ről ddr3-ra
-
^Bundi^
őstag
ténylegesen érezhetően töredéke az ár a fél évvel ezelöttinek
végre megint lehet kb 10K nettoért 4G ramot venni...utoljára ezt kb 3 éve mondhattam el ami ha úgynézzük igencsak szánalmas, ha a többi alkatrész 3 évvel ezelötti árára gondolunk (oké akkor az DDR2 800 vagy hasonló volt most meg DDR3-1333, de azért a fejlődés közel sem akkora mintha mondjuk megnézzük a 3 évvel ezelötti processzor vagy winchester ne adj isten videókártya árakat...) -
antikomcsi
veterán
Csökkenőben a memóriák árazása? Ez de hülyén hangzik? Az árazás, az magának az árnak a kiszabása így első hallásra. Vagy most már kisebbek az árazások? Mindegy.... A lényeg, hogy csökkenőben a ddr3-as memóriák ára.
-
zazahoho
őstag
végre egy jó hír
,bár nekem még sikerült nyár elején bevásárolnom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest