Hirdetés
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
a sacred1 kicsit komolyabb hack n slash volt, mint a diablo... hasonló, de más...
jó nagy bejárható területtel és millió lehetőséggel... jól le tudta kötni az embert... meg voltak benne jókis bossok... (sárkányok) és élvezetes volt vele elszórakozni... még amikor középsulis/fősulis voltam jól elszórakoztam baldurs gate-el, iwd-vel meg kombinálósabb rpg-kkel, mert nem volt lestrapálva annyira az agyam, mint mostanában... újabban sokkal jobban szórakoztatnak inkább a hack n slash-ek meg az agyatlanabb játékok, arcade versenyek
szerintem sokan vannak így vele, hogy hazaesnek melóból és nem hiányzik nekik 2millió kombinálós feladvány meg szinte megcsinálhatatlan ugrálós pályák, hanem mondjuk sacred-szerű könnyed szórakozásra vágynak... jó volt a sacred is, mert egyszerű volt és hangulatos... a második rész viszont rendesen bugos is volt meg az egész atmoszféra távol áll tőlem... össze lett csapva... ennyi... szerintem karácsony előtt mindenképp ki akarták adni, hogy pénzhez jusson a cég... csak most ezt szerintem nagyon elkapkodták és felért a művelet egy öntökönrúgással... :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos tablet topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Eladó Asus Rog Ally Z1 Extreme
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Playstation 5 lemezes / PS5 base (disc) edition
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jó nagy bejárható területtel és millió lehetőséggel... jól le tudta kötni az embert... meg voltak benne jókis bossok... (sárkányok) és élvezetes volt vele elszórakozni... még amikor középsulis/fősulis voltam jól elszórakoztam baldurs gate-el, iwd-vel meg kombinálósabb rpg-kkel, mert nem volt lestrapálva annyira az agyam, mint mostanában... újabban sokkal jobban szórakoztatnak inkább a hack n slash-ek meg az agyatlanabb játékok, arcade versenyek