Hirdetés
- Milyen videókártyát?
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - OLED TV topic
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Melyik tápegységet vegyem?
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Steam Deck

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Slax-v15.0.0 (a Slackware alapú). Most épp a RAM-ba töltve. Már kezdem kiismerni.Komfortosodik lassan.Szívtam vele pár napot rendesen, mire rájöttem, hogy USB-s SSD-re nem lehet felrakni, mert SCSI meghajtón nem találja meg a saját fájlrendszerét , de USB-s HDD-n jól érzi magát. Nem kell hozzá systemd boot. Legacy MBR disken megy. Ha fat32-es partícióra tettem akkor windowson tudtam elindítani a bootinst.bat fájlt és működik UEFI és Legacy boottal is, de így nem az igazi a perzisztenciája, mert a changes mappába csak egy changes.dat fájlt hizlalgat, ami ha 4 gigabájtos határt eléri, akkor vége van a játéknak. Ha a HDD első primary partíciójának egy Ext4-es partíciót csinálok és erre másolom a felmountolt iso-ból a slax mappát és ennek boot mappájából futtatom a futtathatóvá tett bootinst.sh fájt, akkor telepíti az mbr bootot és az EFI mappát is kiteszi a gyökérbe, de ezt a BIOS nem látja és emiatt csak a Legacy boot működik. Ezért csinálni kell egy második primary FAT32-es partíciót és abba áttenni az EFI mappát az első partíció gyökeréből és ebbe még belemásolni az initrd.img és az initramfs fájlt és még a szintén a boot mappában megtalálható két png fájlt és átírni a syslinux.cfg fájlt, hogy eme utóbbi négy fájlra mutasson és így már megy az UEFI boot is. A changes mappába így már igazi fa struktúrás változásokat ment.

Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Yettel topik
 - Szakított a OnePlus és a Hasselblad
 - Milyen videókártyát?
 - iOS alkalmazások
 - Kuponkunyeráló
 - Xbox Series X|S
 - További aktív témák...

- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
 - HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
 - BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő